Naslovna VESTI PSI BRAVO, BRAVO: U akciji Petface-a i takmičenja u klizanju sakupljeno 250kg hrane...

BRAVO, BRAVO: U akciji Petface-a i takmičenja u klizanju sakupljeno 250kg hrane za napuštene!

0
250kg hrane za napuštene petface

250kg hrane za napuštene životinje sakupljeno je u akciji kojoj se vrlo rado pridružila i naša redakcija! Kao što smo i najavljivali, sjajna akcija klizačkog kluba „Skate Helena“ glasila je jasno: UMESTO ULAZNICE, DONESITE HRANU ZA NAPUŠTENE ŽIVOTINJE NAŠEG GRADA!

BEOGRAD: Umesto ulaznice za takmičenje u umetničkom klizanju donirajte obrok za napuštene životinje!

Vesna Raković, predsednik kluba, objasnila nam je da je na ideju došla zbog neizmerne ljubavi prema četvoronožnim prijateljima. Ne samo njene ljubavi, već i celokupnog tima.

250kg hrane za napuštene petface

Deca iz našeg kluba su veliki ljubitelji životinja i skoro svaka porodica ima psa ili mačku. Svi smo oduševljeni idejom da ulaznica u Pionir bude obrok za napuštene životinje. Na ulazu u dvoranu postavljena je kutija u kojoj ćemo skupljati priloge, rekla nam je Vesna pre nekoliko dana kada je takmičenje i počelo.

5 dana umetničkog užitka u ledenoj dvorani Hale Pionira pretvorilo se u pravu pravcatu humanitarnu akciju za napuštene životinje Beograda!

Pročitajte još:
NOVA REKLAMA KOJA OSVAJA SVET: Pas i deka te pozivaju DONIRAJ ORGANE!

Već drugog dana, kutije sa hranom su bile preeepune, a nama je bilo jasno da je na pomolu još jedan položen test humanosti svih naših sugrađana.

250kg hrane za napuštene petface

U saradnji sa organizatorima akcije i divnim ljudima iz kluba „Skate Helena“, odlučeno je da sva sakupljena hrana ode napuštenim životinjama o kojima brine Udruženje Klempa iz Zemuna. Kada smo ih kontaktirali, nisu mogli da sakriju oduševljenje:

– Ne znam šta da vam kažem. Beskrajno sam zahvalna na svemu što ste učinili. Interenstantno je da sam ja kao mala stalno posećivala takmičenja u klizanju i da ga obožavam još od malena. Da sma znala da će se ta ljubav jednom ovako vratiti,.., kroz smeh nam priča Jelena predsednica Udruženja Klempa.

250kg hrane za napuštene petface

Ono što je i nas, moramo priznati, iznenadilo je da je u akciji sakupljeno oko 250kg hrane za napuštene životinje!

– Do sada smo razvrstavali hranu. Nije sve moglo da stane u predsoblje. Ima svega – grnaulica, konzervi, velikih, malih kesa. Ne znam šta d akažem osim jedno velikooo HVALA svima. I vama, i gospođi Vesni i celom timu iz „Skate Helena“ i svim ljudima koji su donosili hranu. Ovo je nešto predivno i dokazuje da humanost i dalje negde živi, rekla je Jelena u razgovoru za naš portal!

I mi smo srećni što smo uspeli da bar na kratko obradujemo sve one ljubimce koji nažalost nemaju svoj dom! HVALA SVIMA!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNJIMA NIKAD NIJE ZIMA: Ovih 16 pasa u džemperima ulepšaće vam dan!
Sledeći tekstFILMSKA PRIČA: Pit bul je spasao porodicu od naoružanog provalnika!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime