Naslovna VESTI UGLEDAJMO SE NA NJIH: Centar za životinje u Kaliforniji donira hranu za...

UGLEDAJMO SE NA NJIH: Centar za životinje u Kaliforniji donira hranu za ljubimce ugroženima! (VIDEO)

0
ugledajmo se, petface

Centar za životinje u Kaliforniji trudi se da osigura svim vlasnicima ljubimaca da se brinu o svojim mezimcima i usled pandemije virusa korona.

Iz centra su najavili da će ubuduće raznositi hranu za kućne ljubimce onima koji su ostali bez posla ili su primorani da budu na neplaćenom odsustvu usled pandemije virusa korona. Na taj način potrudiće se da pomognu ovim ljudima i koliko-toliko im olakšaju situaciju, bar kada je reč o njihovim ljubimcima.

PROČITAJTE I:

OVAJ MALIŠA JE BIO NAJSLABIJI: Rođen je kao najslabiji u leglu, ODBAČEN OD SVIH! (VIDEO)

OVO ĆE VAS RASTOPITI: 10 slika koje pokazuju bezuslovnu ljubav između mama i njihovih beba! (VIDEO)

ZAUVEK SA NAMA: Inspirišuće tetovaže ljubimaca! (VIDEO)

Hrana za ljubimce,koju će im dostaviti, biće dovoljna za dve nedelje, a rekli su da će pored toga pokloniti i 200 posipa za mace.

Kako bi se ispoštovale mere socijalnog distanciranja, volonteri će se najaviti 10 minuta ranije i pri dostavi neće izlaziti iz svojih automobila. Prijava na ovaj program organizovana je na sajtu Centra, gde je potrebno ispuniti određeni formular, a nakon toga, ukoliko ispunjavate uslove, volonteri vas kontaktiraju.

ugledajmo se, petface

Iz Centra kažu da znaju koliko su ljubimci važan deo porodice i da žele da pomognu u ovim stresnim trenucima da porodice ostanu zajedno i srećne. To je jedini način da pomognemo jedni drugima dok sve ovo ne prođe.

Ova akcija kalifornijskog Centra za životinje može nam poslužiti kao sjajan primer i ideja proizvođačima i distributerima hrane za ljubimce da možda i oni organizuju sličnu akciju. 

Pomozimo jedni drugima.

PRASE MISLI DA JE MAČKA: Odrastao je sa mačkama i misli da je jedan od njih (VIDEO)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstMAČKA KOJA PLOVI: Provela je ceo svoj život ploveći okeanom sa porodicom! (VIDEO)
Sledeći tekstIGRA PSA I MEDVEDA: Vlasnici su bili u šoku kada se njihov pas vratio iz šume sa razigranim crnim medvedom! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime