Naslovna VESTI PSI UREZANA ŽICA OKO VRATA: Pas VEZAN i ostavljen bez hrane i vode!...

UREZANA ŽICA OKO VRATA: Pas VEZAN i ostavljen bez hrane i vode! (FOTO)

0

Čini se da je ovo prizor koji se svakodnevno može videti u manjim mestima, dvorištima, na njivama, u polju. Vlasnici svoje ljubimce često znaju da zakače za lanac a onda se jadnom psu život bukvalno svodi na krug u kom šeta, jede, pije, živi, bolje rečeno, životari…

I koliko god podizali svest o odgovornosti prema svakoj životinji, izgleda da to baš i ne dopire do ljudi! Svako vodi svoju priču, radi onako kako hoće, iživljava se nad nedužnim životinjama!

NEDUŽNI PAS NA METI LINČA: Čovek svakodnevno NASRĆE na nju!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

MAJKA HRABROST: Vezana preživela golgotu sa štencima! (FOTO)

Pa da li je moguće da ste psa udomili, uzeli samo da biste ga držali na lancu? Da li je realno da vam služi samo za čuvanje dvorišta ili njive? Gde je ta empatija, gde je ta pažnja koja je potrebna svakom  živom biću?

Koliko puta dnevno pogledate u tog psa? I da li uopšte i pogledate ili mu samo ostavite hranu i vodu, jer, eto, nastojite da što pre završite i tu dnevnu “obavezu”?

Ovaj jadni pas nalazi se u okolini Požarevca. Pas se nalazi na njivi, sa urezanom žicom oko vrata! On je tamo bez hrane i bez vode! Devojka koja je naišla na ovaj prizor ODMAH JE KONTAKTIRALA POLICIJU, ali nažalost, još uvek nema reakcije!

Iz tog razloga, mole se sva udruženja za zaštitu životinja iz Požarevca i okolina da reaguju! Psi su na izmaku snage, devojka se plaši da neće dugo da izdrže ovu torturu!

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVLASNICA HOĆE DA IH USPAVA: Psi u strahu čekaju na UDOMLJENJE!
Sledeći tekstOD ROĐENJA NIJE OSETIO LJUBAV: A onda se desilo ČUDO!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime