Naslovna VESTI PSI ČUDO: zahvaljujući mleku trudne kuje uspeo je da preživi!

ČUDO: zahvaljujući mleku trudne kuje uspeo je da preživi!

0
mleko trudne kuje petface

Jedna vest je ovih dana preplavila inostrane medije, a odnosi se na slučaj zanemarivanja dvogodišnjeg dečaka. Srećom, on je uspeo da preživi surove uslove u kojima je ostavljen, zahvaljujući jednoj kuji koja ga je dojila svojim mlekom.
Ovaj mališan pronađen je prošlog četvrtka na ulicama Čilea, u jako lošem stanju, neuhranjen, sa vaškama i kožnim infekcijama. Ovaj izgladneli dečak, koga su roditelji očigledno zanemarili, ipak je uspeo se održi u životu, zahvaljujući mleku koje mu je obezbedila jedna kuja.

mleko trudne kuje petfacePrljav i bez odeće, ovaj dečak je pronađen u jednoj mehaničarskoj radnji, gde ga je bez hrane i vode, kako navode policijski izveštaji, ostavila ni manje ni više nego – majka. Policijski izveštaji, a i fotografije, koje su bez teksta ostavile sve, ukazuju na jako loše higijenske uslove u kojima je dečak ostavljen.
Ovog mališana je pronašla komšinica, Lori Eskuedero, a upravo njena kuja Reina je ovom mališanu bio izvor hrane. Ona je dečaka pronašla izgladnelog i skoro bez ikakve odeće na sebi, a ona sama je bila u šoku:

Gledano iz pozicije žene i majke, prizor je zaista bio užasan.
Kapetan policije je za lokalne novine izjavio da je dete ispoljilo jasne znake zanemarenosti, a da su ga prolaznici viđali kako se hrani kujinim mlekom.

mleko trudne kuje petface

Nakon što je ovaj dvogodišnjak pronađen, on je hitno sproveden u lokalnu bolnicu, a čim je nagranjen, osoblje je započelo tretiranje infekcija kože. On se sada nalazi pod nadzorom Službe za socijalni rad.
Iz policije su dalje rekli da je majka dolazila u posetu, ali da je bila pijana. Međutim, oni nisu imali osnova da je uhapse, budući da dete, osim očiglednog zanemarivanja, nije imalo fizičke povrede po telu. Dečakov otac se nešto kasnije pojavio u bolnici, ali je nejasno kakvu je on funkciju imao u njegovom odrastanju. Takođe, nepoznanica je gde su se roditelji nalazili u periodu dok je dete bilo samo u mehaničarskoj radnji.

mleko trudne kuje petface

Ova priča nas je zaista dirnula pravo u srce. Neverovatno je da roditelji mogu biti toliko bezobzirni prema svojoj rođenoj deci. Srećom, u ovom slučaju, kada su ljudi zakazali, tu je bio jedan pas sa urođenim instinktom da pomogne.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstS KIM SI, TAKAV SI: svinja koja misli da je pas
Sledeći tekstTUŽNO: Makari je sada slepi pas, zahvaljujući svojim vlasnicima

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime