Naslovna VESTI JA ĆU MU BITI MAMA! – Svi žele malu, izgubljenu bebu lisice.

JA ĆU MU BITI MAMA! – Svi žele malu, izgubljenu bebu lisice.

0
pronađena beba lisice

Kada su objavljene fotografije bebe lisice koja je sasvim slučajno pronađena u jednoj bašti u Virdžiniji reakcije svih koji su ih videli su bile nepodeljene. Svi su bili razneženi i ponudili privremen ili stalni dom ovom ljupkom biću.

pronađena beba lisice

Liga za zaštitu životinja Arlingtona je objavila da je pronađena beba lisice u jednoj bašti i da ona neprestano plače za mamom. Vlasnik bašte je jednog jutra čuo prigušene zvuke koji su ga podsetili na plač životinje i kada je pretražio svoje dvorište pod jednim žbunom spazio mladunče lisice.

pronađena beba lisice

NERONOV ZAKON: U čast policijskih pasa povređenih na dužnosti

Vlasnik je odmah pozvao volontere Lige koji su ubrzo stigli do kuće u kojoj se nalazila beba. Pregledali su bebicu i ustanovili da je mala lija na sreću svesna, punog stomačića i dobrog opšteg stanja.

pronađena beba lisice

Pretpostavili su da je bebica sigurno odlutala iz jazbine dok je majka negde bila u lovu. Takođe je odmah napravljen plan da se mladunče ostavi u obezbeđenom prostoru u bašti kako bi ga pronašla majka koja ga sigurno traži. Stavili su bebu u jednu pletenu korpu koja je bila dovoljno duboka da mladunče ne mođe da iskoči, a da majka može da ga uzme i povukli se.

pronađena beba lisice

Pročitajte i ovo: PREDIVNA SLIKA: Delfini u Veneciji!

Vlasnik je celog dana osmatrao korpu. Tokom noći, majka je našla svoje čedo i uzela ga pod svoju zaštitu. Liga je sutradan objavila da su mama i beba ponovo srećno zajedno. Posle prve objave na društvenim mrežama reagovalo je preko 3.000 ljudi koji su ponudili pomoć. Jedna od reakcija je bila posebno dramatična: „Ja ću mu biti majka – dajte mi bebu!“. Očigledno, priča je raznežila veliki broj ljudi.

Izvor:  people.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNERONOV ZAKON: U čast policijskih pasa povređenih na dužnosti
Sledeći tekstNEVEROVATNO: Izgubljena mačka pronašla svoje spasioce u Švajcarskim Alpima

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime