Naslovna VESTI PSI ODGOVARAĆE ZA ZLODELO: Uhapšen nakon što je na okrutan način napustio psa

ODGOVARAĆE ZA ZLODELO: Uhapšen nakon što je na okrutan način napustio psa

0
Izbacio haskija iz auta

Mnogi ljudi bi dušu dali da imaju ljubimca – da ga vole i brinu o njemu zauvek. Dok neki koji, s druge strane, imaju sreće da iskuse tu privilegiju, nemaju i pameti i srca da je vrednuju. Jedan takav, odgovaraće za zlodelo.

Izbacio haskija iz auta

Naime, video u kom su protagnosti jedan haski i jedan nečovek iz El Pasa postao je viralan nakon što je jedan svedok usnimio kako je ovaj vlasnik psa na okrutan način okrenuo leđa svom ljubimcu. Teksašanin i njegov saučesnik u ovom zlodelu usnimljeni su od strane motoriste koji je kasnije i spasio jadnog napuštenog haskija.

Pročitajte i ovo: „EDUKACIJA“ NA TELEVIZIJAMA (NI)JE URODILA PLODOM: Identikovani maloletnici odgovorni za jeziv zločin u Srbobranu

Ako niste do sada pogledali snimak, budite sigurni da će vam slomiti srce. Sve se dogodilo 21. jula ove godine, a na videu akteri izlaze iz automobila, ostavljaju haskija kraj puta, a zatim se odvoze dok pas očajnički trči za kolima, pokušavajući da ih stigne, ali oni se ne zaustavljaju niti usporavaju.

Izbacio haskija iz auta

Esmi, ljubiteljka životinja koja je podelila snimak na Instagramu, napisala je sledeće: „Ova srceparajuća scena je nešto što se dešava svakodnevno ovde. Zgrožena sam, besna, i slomljena. El Paso mora da bude bolji od ovoga.“

Izbacio haskija iz auta

Srećom za haskija, motorista koji je napravio snimak uspeo je da ga uhvati i odvede do kancelarije šerifa El Pasa, kako je objasnila Esmi. Zahvaljujući videu na kom se vidi i registarski broj automobila u kom su se odvezli ovi monstrumi, policija ih je ubrzo identifikovala i pronašla. U petak je uhapšen 68-godišnji Luis Antonio Kampos i optužen je za zlostavljanje životinja, te smešten u pritvor do suđenja.

Izbacio haskija iz auta

Policija je kasnije građane obavestila o sledećem na svojoj Fejsbuk stranici: „Zločine protiv naših prijatelja životinja koje nemaju glasa shvatamo veoma ozbiljno. Aktivno se trudimo da pronađemo i privedemo pravdi sve koji počine ovakvo nedelo jer oni moraju da odgovaraju pred zakonom.“

Pročitajte i ovo: POŽARI U TURSKOJ: Potresne slike – Životinje će nam izgoreti, viču očajni farmeri

Na kraju, ova tužna priča završila se srećno za haskija koji je dobio novo ime – Nanuk, a i porodicu koja ga je usvojila samo par dana kasnije i pružila mu dom zauvek.

Izvor: Tag24.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZANIMLJIVA, ALI I OPASNA PUBLIKA: Da li ste primetili koga još zanimaju Olimpijske igre?
Sledeći tekstSUSRET KOJI IZAZIVA SUZE: Ponovo zajedno posle teške bolesti.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime