Naslovna VESTI PSI ČUDESNO ŠTENE preživelo bacanje iz kamioneta pri brzini od 100 km/čas

ČUDESNO ŠTENE preživelo bacanje iz kamioneta pri brzini od 100 km/čas

0
čudesno štene je preživelo

Monstruozan događaj se dogodio pre dva dana. Neko je bezobzirno izbacio štene kroz prozor kamioneta koji je jurio brzinom od gotovo 100 kilmetara na čas. Protivno svim prognozama, nesrećna mališanka je preživela

čudesno štene je preživelo

Užasnuti svedoci ovog monstuoznog čina su najpre pomislili da je neko kroz prozor izbacio plišanu igračku. Kada su neki od njih prišli da bolje pogledaju doživeli su šok. Otkrili su da se radi o mešancu terijera koji je bio veoma mršav i prljav. Debora Holindgejl, koja je bila prisutna, odmah je uzela unesrećeno štene, umotala ga u ćebe i odjurila u najližu veterinarsku kliniku.

Pročitajte i ovo: SKANDALOZNA ODLUKA POLICIJE: U PENZIJU pa u AZIL! Da li su to zaslužili?

„Bila je ženka. Prvo što sam primetila je da je bila izgladnela. Bila je kost i koža, ocrtavale su se kosti kukova“ – pričala je kasnije Debora. U klinici su utvrdili da joj je krzno bilo potpuno ulepljno izmetom i urinom, koža prekrivena buvama, a veterinari su strahovali od unutrašnjih povreda. Čim su je smirili od šoka i stabilizovali, izvšili su hiruršku intervenciju.

čudesno štene je preživelo

Debora je sutradan došla da poseti Freju i proveri njeno stanje. Veterinari su bili zadovoljni operacijom ali i dalje zabrinuti. Freja je dobijala male i česte obroke kako bi ojačala. Čudesno štene je učinilo nešto što je Deboru potreslo do suza. Čim ju je videla, u mukama se pridigla i liznula ženinu ruku u znak zahvalnosti. Freja je i dalje na intezivnoj neze i svi se nadaju da će se oporaviti.

Pročitajte i ovo: NOVI POVOD ZA SVAĐU – Da li neko zna nešto o ovoj baki sa dva psa?

čudesno štene je preživelo

Nečovek, za kojim se traga bio je strahovito surov. Malenu Freju je izbacio takvom silinom da je ona odletela na potpuno drugu stranu puta. Nije se zaustavio, pa čak ni usporio.

Izvor:  mirror.co.uk

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSKANDALOZNA ODLUKA POLICIJE: U PENZIJU pa u AZIL! Da li su to zaslužili?
Sledeći tekstŠOKANTNI SNIMCI! Izbacio sedam zapuštenih pasa iz kombija i pobegao

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime