Naslovna VESTI PSI LOPOV JOJ UKRAO PSA, ONA GA PONOVO “UKRALA” I VRATILA KUĆI!

LOPOV JOJ UKRAO PSA, ONA GA PONOVO “UKRALA” I VRATILA KUĆI!

0
Dramatične krađe jednog psa

Dve dramatične krađe istog psa u samo nekoliko dana. Priča je neverovatna ali potpuno istinita. Dok je tokom potrage za svojim ukradenim psom prolazila ulicama Bruklina u automobilu sa svojim prijateljima, Džes Geri je ugledala svog ljubimca kojeg je šetala žena u društvu muškarca. Tada je nastala dramatična akcija koja je epilog dobila u policijskoj stanici.

Dramatične krađe jednog psa

Fidel je mešanac čivave star 15 godina. Džes je iskoristila subotu kada ljubimci u Njujorku mogu da se šetaju bez povodnika i izvela Fidela u obližnji park. U jednom trenutku je začula Fidelovo skičanje i na svoj užas videla čoveka koji se žurno udaljavao. Potražila je Fidela ali njega nije bilo.

Pročitajte i ovo: PREVARA U ČAST LJUBIMCA – Bauntijeva fotografija diskvalifikovana iz bizarnog razloga.

Džes se uspaničila. Fidel je stari pas koji je na svakodnevnoj terapiji protiv artritisa. Odmah je oglasila njegov nestanak i ponudila nagradu od 3.000 dolara nalazaču, lopovu ili bilo kome ko ima neku informaciju o Fidelu. Sutradan, Džes je dobila savet da potraži ljubimca u okolini stanice Atlantik. Pošla je u potragu sa još dva prijatelja i u jednom trenutku ugledala Fidela.

Dramatične krađe jednog psa

Tada je priča dostigla dramatičan vrhunac. Jedan od njenih prijatelja je izjurio iz automobila i oteo psa kojeg su šetali nepoznati žena i muškarac. Odmah se vratio u automobil sa Fidelom, dok ga je muškarac jurio. Kada nije mogao da otvori vrata počeo je da udara po automobilu skejtbordom!

Pročitajte i ovo: GRETA JE PONOVO U SVOM DOMU! – Hvala svima koji su pomogli da se Greta vrati posle više od godinu dana!

Dramatične krađe jednog psa

Džes i prijatelji su odmah otišli u policijsku stanicu i objasnili o čemu se radi. Pošto se niko nije pojavio kako bi prijavio ovu novu „krađu“, policajci nisu pokrenuli nikakav postupak protiv Džes. Za medije, ova hrabra mlada žena je izjavila da ne veruje da je par kod kojih je pronašla Fidela bio umešan u prvu krađu. Verovatno su psa kupili za neke sitne pare od lopova.

Dramatične krađe jednog psa

Nsa pitanje novinara da li je ona „ukrala psa kako bi ga vratila“, Džes je odgovorila: „Samo sam vratila Fidela u njegov zakoniti dom.“ Ova odlučna devojka kaže da bi volela da pronađe čoveka koji je oteo Fidela. Čini nam se, s obzirom na njenu hrabrost, da bi tada pravda bila u potpunosti zadovoljena.

Izvor: pawbuzz.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPREVARA U ČAST LJUBIMCA – Bauntijeva fotografija diskvalifikovana iz bizarnog razloga.
Sledeći tekstKIKI JE SPREMAN ZA NOVI ŽIVOT – Poklonili su mu specijalna kolica!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime