Naslovna VESTI PSI BRAVO: AUTOBUSKA STANICA otvorila vrata za pse lutalice!

BRAVO: AUTOBUSKA STANICA otvorila vrata za pse lutalice!

0
autobuska stanica petface

Ova AUTOBUSKA STANICA bi mogla da posluži kao primer kako treba postupati sa svim živim bićima kojima je potrebna pomoć. Naime, iako zima na južnom hemisferi počinje tek za nekoliko nedelja, u nekim mestima je počelo biti poprilično hladno.

Srećom, za ovu grupu napuštenih pasa u južnom Brazilu, bar na kratko je stigla pomoć – mesto gde će im biti toplo i prijatno!

AUTOBUSKA STANICA petface

Zaposleni na Barreirinha autobuskom terminalu, stanica u Kuritibi, odlučili da otvore svoja srca, ali i vrata objekta! Tako je ova AUTOBUSKA STANICA pomogla onima koji su se zbog hladnih večeri smrzavali na ulicama!

PROČITAJTE I:

OVAKO SVI: Tržni centar otvorio vrata za napuštene pse!

Ovaj trojac je sada poznat kao Max, Pitoco i Zoinho.

Pored hrane i sveže vode, zaposleni su psima napravili i tople krevete od starih guma, koje su ušuškali toplim ćebićima!

AUTOBUSKA STANICA petface

Dok su nova mesta za spavanje daleko od „fensi“ kreveta, srećni psi svakako stavljaju do znanja da im ništa više od ovoga nije ni potrebno!

PROČITAJTE I:

BRAVO, BRAVO: Prodavnica odeće “Penti” otvorila vrata za pse lutalice!

Ovaj gest prema Maxu, Pitocou i Zoinhou nedavno privukao pažnju lokalnih političara i ljubitelja životinja, Fabiane Rose. U postu na društvenoj mreži, koji je u međuvremenu postao viralan, ona je pohvalila one koji su odvojili vreme da ovaj svet učine prijateljskim mestom za one manje srećne pse.

Čestitam zaposlenima na ovoj stanici. Mnoge kompanije u Curitibi bi mogle da slede ovaj primer, kao i udomljavanje pasa, istakla je Fibiana!

BRAVO BRAVO!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstIvan i Klarisa udomili Ovena, kog su vlasnici ostavili u FRIŽIDERU!
Sledeći tekstPOKAŽITE HUMANOST: U subotu dovedite psa na žurku i donesite POKLON za napuštene!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime