Naslovna VESTI PSI AVIV PARK PANČEVO: “Povukli smo ZABRANU hranjena pasa lutalica, IZVINJAVAMO SE i...

AVIV PARK PANČEVO: “Povukli smo ZABRANU hranjena pasa lutalica, IZVINJAVAMO SE i postavljamo kućice”!

0
AVIV PARK PANČEVO petface

Iako smo prošle godine velikim aplauzom pozdravili odluku menadžmenta AVIV PARK PANČEVA da puste napuštene pse u svoje objekte kako bi se oni ugrejali, danas nas je dočekala ružna vest. Naime, kako su nam javili čitaoci našeg portala, menadžment istog tržnog centra donelo je odluku da zaposleni ne smeju da “hrane, poje a pogotovo da puštaju napuštene pse i mačke ispred i u lokale”.

„Aviv Park“ u Pančevu takođe otvorio vrata za pse sa ulica!

– AVIV PARK PANČEVO koji je pre par godina dobio nekakvu zahvalnicu za humanost prema životinjama je ovaj put zaslužio nešto potpuno suprotno. Naime, juče su svi zakupci lokala u ovom tržnom centru dobili zvaničan e-mail da ne smeju da hrane, poje, a pogotovo da puštaju napuštene pse i mačke ispred i u lokale i da su obavezni da zovu šintere kada god se pojavi neka životinja, napisao je jedan korisnik društvenih mreža.

Kako je on objasnio, u vreme najvećih minusa, ovakva zabrana je “ravna ludilu”. Ovaj potez menadžementa je sve iznenadio, pogotovu što jako puno lokala pušta u svoje objekte životinje da se ugreju i nekako preguraju ovu zimu.

-Takođe, mnogo zaposlenih vodi računa o tim psima u smislu hrane i vode, te ova zvanična zabrana svega toga degradira i ukopava svaku priču o humanosti AVIV PARKA. Ovom prilikom javno pozivam Pančevačka, a i sva druga udruženja i pojedince, a pogotovo gospodina Ambasadora za zaštitu Ivana Kurajova koji im je uručio plaketu za humanost, da odreaguju slanjem e-maila AVIV PARKU tražeći skidanje ove zabrane. Sve vas molim da delite ovo što više da bi bila što veća reakcija, dodao je on.

BRAVO, BRAVO: Prodavnica odeće “Penti” otvorila vrata za pse lutalice!

Prava bura se podigla nakon ovog saopštenja i na stotine i hiljade mailova upućeno je menadžmentu ovog tržnog centra. Ovog puta uspešnih, jer se AVIV PARK PANČEVO oglasio povodom ovog slučaja saopštenjem, koje prenosimo u celosti:

-Menadžmentu Aviv Parka su u poslednjih mesec dana i od strane zakupaca, kao i od posetilaca prijavljeni problemi sa psima lutalicama i traženo je da reagujemo zbog bezbednosti. Našu odluku smo odmah danas povukli i zbog nje se iskreno izvinjavamo. Zahvaljujemo Udruženju Levijatan jer nam je na to ukazao, kao i svima vama koji ste nam pisali.

AVIV PARK PANČEVO petface
Jedna od kuca koja se prethodne zime grejala u AVIV PARKU

Za potrebe pasa u dostupnom delu našeg centra postavićemo kućice, kao i činije sa hranom i vodom, i trudićemo se zajedno sa vama da brinemo o njima. Žao nam je zbog ove situacije i želimo da zajednički brinemo o bezbednosti svih, i posetilaca i pasa lutalica.

Aviv Park Pančevo

Oni su takođe i objavili fotografiju kućice, koju su postavili i kako su naveli – to je samo “prva u nizu kućica sa hranom koju su obezbedili za napuštene pse, koji borave u njihovom centru”.

U svakom slučaju, želimo AVIV PARKU PANČEVO da sačuva titulu jednog od najhumanijih tržnih centara u Srbiji i nastavi da brine o napuštenim kucama i macama na teritoriji svog grada.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstFOTOGRAFIJE KAŽU: „Iako nema oči, on vidi svojim srcem!“ (FOTO)
Sledeći tekstJOŠ JEDNOM BRAVO ZA VRAČAR: Kućni ljubimci dobrodošli u zgrade javne uprave u Beogradu!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime