Naslovna VESTI PSI BANDOK JE BORAC: Pobedio je statistiku i ljudsku brutalnost!

BANDOK JE BORAC: Pobedio je statistiku i ljudsku brutalnost!

0
bandok petface

Bandok je hrabar pas koji prkosi statistici i zlim ljudima, jer je preživeo strašne muke. Nasilje nad životinjama je nedopustivo, dešavalo se ono u našoj blizini ili negde daleko, u ovom slučaju u Libanu. Napušteno štene koje je lutalo u okolini Bejruta u Libanu, privuklo je pažnju Amal Andari kada je sa prijateljem kolima prolazila putem i spazila maleno i nemoćno štene. Iako su stali samo da bi mu dali malo vode da se okrepi, uvideli su da mu je pomoć preko potrebna.

bandok petfaceŠtene je imalo ranu na glavi, tačnije, rupu na temenu. Kako bi mu što pre pružili adekvatnu pomoć, odvezli su ga u najbližu veterinarsku stanicu. Ono što je magnetna rezonanca pokazala bilo je jezivo.

bandok petfaceOtkriveno je da je štene upucano više desetina puta iz vazdušnog pištolja. To su učinili tinejdžeri u okolini, verovatno tražeći surovu „zabavu“ za koju ne postoji opravdanje. Štene je bilo zaraženo parvovirusom i bilo je ostavljeno da se bori za život slepo i iznemoglo.

Pročitajte još: Napušteni pas je bio toliko ućeban da mu je noga bila zalepljena za uvo

Andari je inače volonter jedne od libanskih organizacija za zaštitu životinja. Nažalost, kako je istakla, ovakvi prizori su uobičajeni za Liban, baš kao i trovanje napuštenih pasa.

bandok petfaceNamučeno štene na izmaku snage sada je dobilo ime – Bandok. U početku mu je dato 25 odsto šansi da preživi i uspeo je da pobedi procente. Bandok je dobro i spreman je za novi dom u ili van granica Libana.

Pročitajte još: PRETUŽNO: Pas Tristan je brutalno pretučen, pa ostao bez jednog oka!

Bandok je uspeo da pobedi procente i ljudsku brutalnost. Bravo Bandok! 🙂

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.