Naslovna VESTI PSI Napušteni pas je bio toliko ućeban da mu je noga bila zalepljena...

Napušteni pas je bio toliko ućeban da mu je noga bila zalepljena za uvo

0

Šestogodišnji lasa apso, koga su spasioci nazvali Vojnik (Soldier) pronađen je na ulicama Lidsa sa nogom zalepljenom za uvo, i sigurno je jedan od najgorih slučajeva zanemarivanja koji su sreli. Vlasnik koji je zanemarivao psa nije pronađen, ali se veruje da životinja nije bila četkana mesecima.

uvo petface– Verujem da je ili izbačen u ovoj oblasti ili je došao iz neke od okolnih kuća, jer ne verujem da je mogao mnogo da šeta u ovakvom stanju, rekao je jedan od spasilaca.

Pročitajte još: Čudesna transformacija ućebanog neuhranjenog psa

Vojnik je odveden u prihvatilište u Lidsu, gde su pokušali da se pozabave delikatnim zadatkom uklanjanja dlake i smanjenja bolova. Pas je morao da bude pod anestezijom kako bi veterinari mogli da uklone suvišnu dlaku.

uvo petface– Ovo je sigurno najgori slučaj ućebanog krzna koji sam videla. Kada vidite fotografije, ne moćete ni da zaključite da je u pitanju pas, a kamoli koje je rase. Prepustiti da životinja dođe u ovakvo stanje je apsolutno šokantno i nema izgovora za tako nešto, rekla je Hajdi Džener iz prihvatilišta.

Pročitajte još: NEVEROVATNO: Spasen mačor Sinbad sa krznom težim od njega samog

Niko nije bio siguran da će se Vojnik izvući, ali je konačno počeo da jede i ponovo da veruje ljudima, a sada je u i privremenom domu dok ne nađe dom za stalno i odgovornog vlasnika.

uvo petfaceDA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstHIT: Fotografija spasilaca iz Poreča osvojila Internet!
Sledeći tekstKRNJAČA: Nakon 12 godina, vlasnici ostavili preslatkog čupavca i NE ŽELE GA VIŠE!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime