Naslovna VESTI PSI OSTAVLJEN NA MILOST I NEMILOST SLUČAJNIH PROLAZNIKA: Beli nađen na ulici!

OSTAVLJEN NA MILOST I NEMILOST SLUČAJNIH PROLAZNIKA: Beli nađen na ulici!

0

Ove slatke okice kriju neizmernu tugu. Kriju istinu o tome šta se zapravo desilo… Ovaj slatki pas po imenu Beli nađen je kako bespomoćno leži na ulici. Ovog divnog psa udario je auto i taj neko ga je ostavio na milost i nemilost slučajnih prolaznika.

Nisu svi kamenog srca, postoje i ljudi koji nikada ne mogu da zažmure na tragediju bespomoćnog bića koja vapi za pomoć! Beli je doživeo nesreću u Kikindi. Tamo je pronađen. Žena koja ga je pronašla i koja mu je priskočila u pomoć dovela ga je u Beograd, gde su mu urađeni svi potrebni pregledi! Beli je imala polomljena rebra, vodu na plućima, bio je istraumiran i nepoverljiv. Izgleda da nije imao baš lepa iskustva sa ljudima!

MASOVNO TROVANJE PASA I MAČAKA! Meštani strahuju za BEZBEDNOST dece!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

Nakon 8 meseci pažnje, ljubavi, rada, rezultat je prelepi mešanac, poverenje u ljude je konačno vraćeno, a on je naučen na život u stanu i na uživanje. Beli spada u male rase ima 10 kg, dlaka mu je kao pena. Beli je spreman za novu porodicu koja će umeti da ga voli a on će to svakako znati da uzvrati.

IZGUBILI VOLJENOG PSA: a onda odlučili da pruže ljubav svima ostalima

Ukoliko ste spremni na novog člana porodice, ukoliko želite da ulepšate i sebi ali i njemu život, obratite se gospođi Ljiljani Blagojević, kod koje se pas trenutno nalazi.

Petface Viber zajednica

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.