Naslovna VESTI PSI BEOGRAD: Vozač GSP se uplašio labradora i nije hteo da krene dok...

BEOGRAD: Vozač GSP se uplašio labradora i nije hteo da krene dok vlasnik sa psom ne izađe!

4
pas u gsp petface

Ako pitate vozača linije 707, labradori su jako opasni psi. Kada je autobus pun putnika stigao na prvu stanicu u naselju Galenika, na srednja vrata ušao je mladić sa crnim labradorom na povocu. To je automatski uplašilo vozača koji je burno reagovao i rekao putnicima da napuste autobus, jer „on neće nastaviti vožnju dok muškarac sa psom ne izađe“, piše “Alo”.
Većina putnika je zahtevala da se vožnja nastavi, jer je pas mirno ležao na sredini autobusa ne znajući kakav je haos nastao zbog njega. Ostali putnici su bili saglasni da vlasnik sa psom treba da napusti autobus.
Vozač je telefonom pozvao policiju, dok mu je vlasnik objašnjavao da idu samo dve stanice i da njegov pas apsolutno neće nikome smetati. Odgovor vlasnika na ovu situaciju je bio jasan – pola sata je čekao autobus i nema vremena da pešači.
Kako ni nakon desetominutnog haosa koji je nastao vlasnik nije želeo da napusti vozilo, vozač je nastavio vožnju.
Vlasnik psa je bio fin prema svim putnicima koji su mu se obratili, a pas je mirno ležao na sredini autobusa ne znajući kakav je haos nastao zbog njega“, rekli su putnici.
Da podsetimo, prema odluci Skupštine grada Beograda iz 2011. godine, ljubimci u vozilima gradskog prevoza mogu da se voze ukoliko nisu viši od 40 centimetara, u periodu od 9 do 13 sati i od 18 časova do ponoći, svi ljubimci moraju biti u transporterima koji treba da budu obezbeđeni katancem ili rajsferšlusom, da onemogućavaju da životinja pobegne ili dođe u kontakt sa drugim putnicima.

Foto: Ilustracija

4 KOMENTARA

  1. Nažalost nikada nećemo biti evropa gde psi srednji i veći ulaze samo na povocu u gradski prevoz. Ovde ni manji ne mogu ….

  2. Ja mislim da je sramota to sto nie dozvoljeno da ljubimci visi od 40 cm ne smeju u prevoz .
    Treba dopusti prevoz uz adekvatnu njusku naravno i regulisan pasos bez ikakvih problema ili komentara.
    Problem je u tome sto seljacine pisu zakone ..ajde da vidim da krmacu Cvetu uguraju u kavez i da je unesu u bus…posto im je obino to jedini ljubimac.

  3. Hello Web Admin, I noticed that your On-Page SEO is is missing a few factors, for one you do not use all three H tags in your post, also I notice that you are not using bold or italics properly in your SEO optimization. On-Page SEO means more now than ever since the new Google update: Panda. No longer are backlinks and simply pinging or sending out a RSS feed the key to getting Google PageRank or Alexa Rankings, You now NEED On-Page SEO. So what is good On-Page SEO?First your keyword must appear in the title.Then it must appear in the URL.You have to optimize your keyword and make sure that it has a nice keyword density of 3-5% in your article with relevant LSI (Latent Semantic Indexing). Then you should spread all H1,H2,H3 tags in your article.Your Keyword should appear in your first paragraph and in the last sentence of the page. You should have relevant usage of Bold and italics of your keyword.There should be one internal link to a page on your blog and you should have one image with an alt tag that has your keyword….wait there’s even more Now what if i told you there was a simple WordPress plugin that does all the On-Page SEO, and automatically for you? That’s right AUTOMATICALLY, just watch this 4minute video for more information at. Seo Plugin

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.