Naslovna VESTI PSI BEOGRAD: Zapostavljeni pas Badi danas izgled OVAKO! (FOTO)

BEOGRAD: Zapostavljeni pas Badi danas izgled OVAKO! (FOTO)

1
badi-pas-petface

„Na ulicama pored azila za mace “Jessica” primetili smo belo, kudravo kuče, veoma pitomo ali preplašeno. Ubrzo smo saznali da pas pripada komšijama, zove se Badi i mešanac je maltezera“, ovako glasi početak priče o psu koji je preživeo zahvaljujući divnim ljudima koji nisu zatvorili oči pred njegovim stanjem.
Kako su saznali od komšija, pas je kupljen kao štene za unuče, ali baš kao i svaki pas ON JE PORASTAO. Više se o njemu niko nije brinuo. Zbog svog stanja malo ko je mogao da poveruje da je ovaj pas bele boje i da je star godinu ipo dana.
badi pas petface
„U dogovoru sa vlasnicima, naše udruženje “Help Animals” preuzelo je Badija. Odmah smo ga ošišali, očistili od bezbroj krpelja i vratili „u život“. Trenutno se nalazi u Udruženju “Nada za životinje – Riska”, odakle ga – sigurni smo – čeka svetla budućnost i novi dom“, napisali su na svojoj Facebook stranici divni ljudi iz „Jessice“.
badi pas petface3
Ovaj mališan je preživeo pakao, sudeći po stanju u kome je zatečen. Sada je počeo da živi neki novi život zahvaljujući ljudima koji ga nisu ostavili. Uključimo se i mi na treutak u njegov svetliji život i pomozimo divnim ljudima da otplate troškove u vezi sa njegovim lečenjem.
badi pas petface4
I naravno, ukoliko je Badi vaš novi prijatelj, kontaktirajte udruženje “Help Animals”!
U svakom slučaju divna priča, HVALA! ♥

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOvi psi su UHVAĆENI NA DELU! (FOTO) :D
Sledeći tekstSećate se Bebana, šteneta polivenog kiselinom? UDOMLJEN JE!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime