Naslovna VESTI PSI Stiv je beskućnik, ali ni za šta na svetu ne bi napustio...

Stiv je beskućnik, ali ni za šta na svetu ne bi napustio svog psa Šeli!

3
Beskućnik i pas petface

Beskućnik i pas: Njegovo ime je Stiv, a osim psa Šeli nema nikoga i ništa na ovom svetu. Doslovno! Ni kuću, ni sklonište od zime, kiše, ali ni bilo koga sa kim bi svoja osećanja podelio. Osim sa svojim najboljim prijateljem – napuštenim psom Šeli!

-Ako ovo nije dirljivo, ne znam šta je. Stiv i Šeli su Beskućnik i pas, ali Stiv je imao samo jednu želju – da se njegov najbolji prijatelj izleči, napisala je Klaudija Hofman na svom Facebook profilu.

Naime, VIDEO koji je dirnuo mnoga srca širom sveta, postavljen je na popularni You Tube, a njegov korisnik je napisao:

– Oko 11 časova smo odveli Stiva po Šeli. Sa lokalnim veterinarom smo dogovorili kastraciju, a Šeli je tamo primila i neophodne vakcine i sve ostalo. Tamo je bila od prošlog četvrtka. Sve što smo mogli da primetimo je da su i Šeli i gospodin Stiv svih 7 dana bili depresivni, napisala je Klaudija.

Pročitajte još:
FOTOGRAFIJA KOJA JE „ZAPALILA“ INTERNET: Beskućnik u ponovnom zagrljaju sa svojim psom!

Komentari su se nizali, a sve što su ljubitelji životinja mogli da vide je ogromna ljubav između ovo dvoje i suze pri njihovom ponovnom susretu.

-Imali smo veoma grubu i neumesnu primedbu na ovom postu. „Kako beskućnik može da ima psa?“, napisao je neko. Naš odgovor je bio jednostavan – Stiv nije kupio Šeli. Nju je neko bacio na ulicu. Stiv je svoj život podredio Šeli. Da, svoj život beskućnika. Situacija nije savršena, razumemo. Ali, na ulicama je toliko zanemarenih, ostavljenih životinja, pa bi jako lepo bilo da svako uzme jednu i brine se sa upola manje ljubavi od Stiva i svi ćemo biti srećni, napisala je Klaudija!

Bilo kako bilo, mi nismo mogli da zaustavimo suze,..

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVRANJE: „Šinteri su uhvatili Žuću. Metalna šipka ga je stezala, a krv mu je išla iz usta“!
Sledeći tekstZAGRLJAJ KOJI LEČI: mladunci koji su ostali bez majki, utehu našli u plišanim životinjama

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime