Naslovna VESTI PSI JUL U BEOGRADU rezervisan za KUĆNE LJUBIMCE: Besplatna žurka za SVE!

JUL U BEOGRADU rezervisan za KUĆNE LJUBIMCE: Besplatna žurka za SVE!

0
besplatna žurka petface

Besplatna žurka – kako vam to zvuči? A još ako vam kažemo da ćete na žurci dobiti pregršt poklona, titula, hrane,…Hm? Možda još bolje!

Svi oni, koji godinama unazad psoećuju naše događaje znaju šta ih čeka, za one kojima je ovo DEBI, evo kratkog uputstva!

besplatna žurka petface

Tradicionalna žurka za sve kućne ljubimce, Pet parti, 28. jula stiže u beogradski šoping mol Delta City.

Ukoliko ste danima razmišljali i želeli da udomite nekog psa, imaćete priliku da se upoznate sa napuštenim drugarima o kojima brine Veterina Beograd. Od 10 časova čekaće vas tople okice, srećni repići i osmesi, koji poručuju da su puni ljubavi koju vam žele dati!  Možda je baš ova subota dan kada ćete svoj dom i svoj život upotpuniti novim prijateljem!

Takođe, ova žurka biće podređena deci, našim najslađim i najmlađim sugrađanima! Od 10 sati sa nama će biti i radionica “Plavi pas”, koja će i ove godine na zanimljiv i edukativan način deci približiti temu odgovornog vlasništva. Svaki mališan koji dođe može učestvovati u “plavoj” radionici, na kojoj će naučiti kako pravilno prići nepoznatom psu i kako se igrati sa lajavim prijateljima.

besplatna žurka petface

Druženje i zabava i odgovorno vlasništvo kao glavna tema ovogodišnjeg pet party-ja – to je ono što će vas zasigurno sačekati u Delta City-ju. Kako bi svi posetioci bili nasmejani i siti, pobrinuće se naši prijatelji iz Purine, koji će svakom posetiocu pokloniti paketić iznenađenja! Dakle, baš svako ko dođe – otići će kući punih šapa.

besplatna žurka petface

Ono što je centralni događaj – glavna trka vernosti – počinje u 13h! Po prvi put ove godine proglasićemo najvernijeg psa, dodelićemo puno diploma, zahvalnica i opet – poklona!

Nećemo vam otkriti baš sve detalje, jer kao što znate, naša druženja su uvek puna iznenađenja. Zato, trk na LINK

DOĐI NA ZABAVU ZA PSE – UDOMI ŠAPU!

i prijavite svoje ljubimce! Vidimo se 28. jula!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstTUŽNE VESTI: Osam nosoroga, koji pripadaju ugroženoj vrsti, UGINULO. Sumnja se na trovanje!
Sledeći tekstNOVI SAD: Štene, sa kaišem oko vrata i komadima hleba, ostavljeno U KUTIJI!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime