Naslovna VESTI PSI BRUTALNO UPOZORENJE: Farmeri ubijaju pse kako bi zaštitili ovce!

BRUTALNO UPOZORENJE: Farmeri ubijaju pse kako bi zaštitili ovce!

0
ubijen haski

Sezona je jagnjenja ovaca i policija Kotsvoldsa u Engleskoj ponovo upozorava vlasnike pasa da svoje ljubimce drže na podnicima i više pažnje obrate na ponašanje i kretanje svojih pasa.

Farmeri koji gaje ovce su vrlo uznemireni jer je tokom pandemije korona virusom došlo do povećanja broja ubijenih ovaca od strane pasa. Neki od njih su odlučili da stvar uzmu u svoje ruke.

brutalno upozorenje

Snimak ubijenog psa rase haski i usmrćenog jagnjeta je ponovo postao aktuelan iako se incident dogodio još prošle godine. Pas koji je izvršio ove napade bio je ranije napušten od strane još uvek nepoznatog vlasnika.

Ne propustite: PRIČA KOJA OSTAVLJA BEZ DAHA: Ulični pas traži pomoć veterinara

Na drugim fotografijama koja je policija nedavno objavila vide se još dve odrasle ovce koje su ubijene u napada pasa. Apsolutno se svi slažu da su slike duboko uznemirujuće ali da je situacija postala veoma ozbiljna. Prema podacima nacionalne unije poljoprivrednika prošle godine je šteta zbog napada pasa na ovce i jaganjce dostigla iznos od 1,3 miliona funti!

brutalno upozorenje

Postavljena su upozorenja sa brutalnim i uznemirujućim fotografijama vlasnicima pasa koja na drastičan način treba da spreče ovakve incidente. Nikome nije u interesu da se psi ubijaju ali ova priča ima dve strane. Gotovo sve registrovane napade su izvršili napušteni i ulični psi koji se zbog nedostatka hrane vraćaju prvobitnim lovačkim instiktima.

Pročitajte i ovu priču: HOROR: Sekirom napali malo kuče!

U vreme jagnjenja ovi psi ne samo da nemaju dom, već su izloženi i stalnim napadima od strane zarinutih i uplašenih farmera. Napušteni psi sada imaju još manje šanse da prežive, a glavni krivci su za to neodgovorni vlasnici.

Izvor:  mirror.co.uk

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPRIČA KOJA OSTAVLJA BEZ DAHA: Ulični pas traži pomoć veterinara
Sledeći tekstUHAPŠENO 6 KRADLJIVACA PASA: Oslobođeno 83 ukradena psa koji se vraćaju vlasnicima!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime