Naslovna VESTI PSI REAKCIJA psa, koji je čekao svog vlasnika mesecima, a onda ga i...

REAKCIJA psa, koji je čekao svog vlasnika mesecima, a onda ga i DOČEKAO, nas je RASPLAKALA!

0
čekao svog vlasnika petface2

Ovo je priča o Hačiku, ali sa srećnim krajem. Ovo je priča o vernosti, koja je doživela happy end. Ovo je priča o tome kako nas naši psi nikada neće ostaviti i izneveriti! Ovo je priča o psu koji je čekao svog vlasnika i koji je znao da će se nekada ponovo sastati!

SUBOTIČKI HAČIKO: Pas 3 dana sedi ispred banke i čeka vlasnika!

Oni nikada ne bi napustili svog vlasnika, a isto očekuju zauzvrat. Baš zbog toga, oni ostaju mesecima na mestima na kojima ih napuste njihovi vlasnici.

čekao svog vlasnika petface2

Ali, oprezno, jer ovo NIJE priča o napuštanju. Ovo je priča o izgubljenom psu, koja je nedeljama stajao na istom mestu i čekao svog vlasnika! Kako se to nije dogodilo, lokalno sklonište za pse je odlučilo da se pobrine za njega i skloni ga sa prometne ulice!  Bilo je teško uloviti ga, a kada je konačno došao u azil, nije želeo da se druži ni sa kim – ni sa psima ni sa volonterima! Stajao je u svom boksu čak i po kiši i nadao se da će ugledati svog vlasnika.

SRCEPARAJUĆI VIDEO: 80 dana pas na putu čekao preminulu vlasnicu!

Nakon nekog vremena, njegov vlasnik se konačno pojavio, a kakve su reakcije i psa i vlasnika – ne moramo objašnjavati. Reći ćemo vam samo da pripremite maramice.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKAKO UNIŠTAVAMO ŽIVI SVET: Nije mogla izvući glavu iz plastične posude, pet dana bez vode, hrane i dovoljno vazduha!
Sledeći tekstKAKVA CARICA: Nominovana za Oskara za GLAVNU GLUMICU na crveni tepih došla sa psom!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime