Naslovna VESTI PSI REAKCIJA psa, koji je čekao svog vlasnika mesecima, a onda ga i...

REAKCIJA psa, koji je čekao svog vlasnika mesecima, a onda ga i DOČEKAO, nas je RASPLAKALA!

0
čekao svog vlasnika petface2

Ovo je priča o Hačiku, ali sa srećnim krajem. Ovo je priča o vernosti, koja je doživela happy end. Ovo je priča o tome kako nas naši psi nikada neće ostaviti i izneveriti! Ovo je priča o psu koji je čekao svog vlasnika i koji je znao da će se nekada ponovo sastati!

SUBOTIČKI HAČIKO: Pas 3 dana sedi ispred banke i čeka vlasnika!

Oni nikada ne bi napustili svog vlasnika, a isto očekuju zauzvrat. Baš zbog toga, oni ostaju mesecima na mestima na kojima ih napuste njihovi vlasnici.

čekao svog vlasnika petface2

Ali, oprezno, jer ovo NIJE priča o napuštanju. Ovo je priča o izgubljenom psu, koja je nedeljama stajao na istom mestu i čekao svog vlasnika! Kako se to nije dogodilo, lokalno sklonište za pse je odlučilo da se pobrine za njega i skloni ga sa prometne ulice!  Bilo je teško uloviti ga, a kada je konačno došao u azil, nije želeo da se druži ni sa kim – ni sa psima ni sa volonterima! Stajao je u svom boksu čak i po kiši i nadao se da će ugledati svog vlasnika.

SRCEPARAJUĆI VIDEO: 80 dana pas na putu čekao preminulu vlasnicu!

Nakon nekog vremena, njegov vlasnik se konačno pojavio, a kakve su reakcije i psa i vlasnika – ne moramo objašnjavati. Reći ćemo vam samo da pripremite maramice.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.