Naslovna VESTI PSI SUBOTIČKI HAČIKO: Pas 3 dana sedi ispred banke i čeka vlasnika!

SUBOTIČKI HAČIKO: Pas 3 dana sedi ispred banke i čeka vlasnika!

0
SREĆNE VESTI petface

– On je naš, SUBOTIČKI HAČIKO, rekla je za Petface Beti Horvat koja se našoj redakciji obratila za pomoć. Naime, kako nam je objasnila sigurni su u to da pas ima vlasnika, jer ono što su videli za ova 3, 4 dana – nisu videli do sada!

– On već nekoliko dana i noći čeka vlasnika pored ove bicikle, ispred jedne banke. Ne znamo šta je moglo da se desi, on je tu od petka, ne mrda, spava pored bicikle i smrzava se, kaže nam Beti.

SUBOTIČKI HAČIKO petface

Kako je dodala ovaj SUBOTIČKI HAČIKO – kako su ga nazvali – odbija bilo koju vrstu pomoći. Ne dozvoljava da mu se priđe, ne mogu ga uhvatiti kako bi proverili čip, ako ga – dodaje ona – uopšte i ima!

SUBOTICA: Traže se svedoci protiv C.L. koji godinama ubija kućne ljubimce!

– Hranimo ga i donosimo toplu vodu, ćebe smo mu stavili i pokušavamo da saznamo čiji je i šta se desilo. Ukoliko bismo samo dirnuli biciklu ili pokušali da mu se približimo, počinje da reži, a hranu uzme isključivo kada se svi pomerimo daleko od njega, objansila nam je ona.

SUBOTIČKI HAČIKO petface

Zato ona moli da, ukoliko iko ima ikakve informacije o vlasniku, javi njoj na FACEBOOK PROFILU, kako bi psa sklonili sa ulice!

SUBOTICA: Sećate se psa kog je vlasnik vezao lancem? UDOMLJEN JE!

– Mališa ne odustaje i ne pomera se, a mi se samo nadamo da mu je vlasnik živ i da ga je izgubio, rekla nam je za kraj razgovora!

SUBOTIČKI HAČIKO petface

Molimo sve, pogotovu one u Subotici, da obrate pažnju na ovog mališana – sigurni smo da će ga bar neko prepoznati i informacije o vlasniku dostaviti divnoj Beti Horvat.

PODELITE!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKRAGUJEVAC: Nada sakuplja novac za operaciju kuce koju je udario auto, pa pobegao!
Sledeći tekstUpoznajte se sa šest najsrećnijih rasa pasa

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime