Naslovna VESTI PSI IZGUBLJEN CEZAR: „Iz Bugarske smo stigli na izložbu, sada ga nema“!

IZGUBLJEN CEZAR: „Iz Bugarske smo stigli na izložbu, sada ga nema“!

2
cezar petface

Njegovo ime je CEZAR, mužjak šica, za kojim traga cela Srbija. Naime, našoj redakciji je stigao apel za pomoć, jer kako kaže porodica Tsvetana Mileve uradiće sve samo da njihov ljubimac bude ponovo sa njima!

– Molim sve dobre ljude koji žive u Zemunu i okolini Zemuna da šeruju priču. Pas se odaziva na ime Cezar, izgubljen je negde, uplašen. Specifičan je zbog boje, lako ćete ga prepoznati. Izgubljen je u Zemunu kod auto puta između Galenike i naselja Altina, rekla je Mileva!

cezar petface

CEZAR je inače u Beograd stigao kako bi se predstavio ovdašnjoj publici na 60.CACIB-u, koji se 5. marta organizovao u našoj prestonici! Dan pred izložbu, pas je u blizini bezinske stanice u naselju Nova Galenika nestao, bez traga i glasa!

Za 18. rođendan je dobila Badija. Sada je NESTAO, a sumnja se da je ukraden!

cezar petface

– Tu u blizini je hotel „Euro Garni“. On je ljubimac svih nas, najviše naše dece. Rastajemo se od tuge. Molim sve, to je 3 minuta posla d apodele post, možda ga nađemo. Ukoliko ste ga videli ili uzeli, u prvoj ordinaciji mu očitajte čip. Ukoliko je to CEZAR molimo pozovite broj: 063-805-2076, dodala je državljanka Bugarske.

1.000 eura za onog ko pronađe Bucu – psa koji je nestao na Zvezdari!

cezar petface

Za njihovog ljubimca, poštenom nalazaču nude nagradu od 500 eura! Ovaj simpatičan špic je čipovan, a broj čipa je: 616246000016291!

PODELITE, ko zna kroz kakve patnje i strahove prolazi sam pas…

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBEOGRAD: Pse sa plavom oglicom pomazite i nahranite, ali oni NISU IZGUBLJENI!
Sledeći tekstSREĆNIK: Izraz lica psa nakon UDOMLJAVANJA obišao svet!

2 KOMENTARA

  1. Pas mora da se cuva narocito kad je u nepoznatom okruzenju. Nikako ne pustati bez povotca. Zao mi je Cezara. Nadam se da ga pronadju.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime