Naslovna VESTI PSI Kakav POLICAJAC, kakav ČOVEK! Nije odoleo mahanju repićem!

Kakav POLICAJAC, kakav ČOVEK! Nije odoleo mahanju repićem!

0
Policajac udomio štene

Redovna patrola ulicama policajaca Merkada i Tavera ulicama Los Anđelesa se pretvorila u najlepšu priču dana. Markado na kraju dana nije odoleo mahanju repićem, sišušnog izgubljenog šteneta.

Policajac udomio štene

Bespomoćni štenac nije znao gde luta. Ulica mu je bila dom i uprkos teškom životu je radosno trčkarao između ljudi koji ga uglavnom nisu ni primeživali. Kada je video dva uniformisana lika, poleteo im je u susret. Očekivao je možda samo lepu reč, nežnu reč ili blago milovanje, a dobio je prijatelja za ceo život.

Policajac udomio štene

Pročitajte i ovo: BEBA joj je UMIRALA, ali ona nije htela da je napusti.

Merkado i Tavera su prišli štenetu misleći da se izgubilo. Kada su ga pregledali, shvatili su da je napušteno i da živi na ulici. Bio je previše mršav i uprljan. Ali, oduševio ih je njegov stav. Štene je bilo radosno, nasmejano i svo razdragano jer mu je neko poklonio malo pažnje. Iako su obučeni da se emocionalno ne vezuju za osobe tokom svojih misija, ova dva policajca nisu mogli da odole mališanu. Uzeli su ga i poveli u policijsku stanicu.

Policajac udomio štene

Tokom vožnje patrolnim vozilom malšan nije prestajo da se mazi i vrti repićem. Smestio se u naručje policajca Merkada i očito uživao u nežnosti i pažnji koju mu je ovaj davao. Merkado je već bio napola „skuvan“.

Policajac udomio štene

Pročitajte i ovo: TAKO JOJ I TREBA! – Pogledajte šta se dogodilo ženi koja je lopatom udarila divljeg ponija.

U stanici su ponovo izvršili provere kako bi utvrdili da mališan možda ipak nema neku osobu koja ga traži. Nije bio obeležen mikročipom, nije bilo objava na internetu da ga neko traži… Dobio je ime Hobart, po ulici na kojoj se desio sudbonosni susret. I tako, desilo se neizbežno.

Policajac udomio štene

„Mnogi od vas su se ovih dana pitali šta se dogodilo sa Hobartom“, objavila je policijska uprava na Tviteru. „Bićete srećni da znate da ga je policajac Merkado usvojio i da sada živi dobrim životom sa Merkadom i njegovom porodicom!“

Policajac udomio štene

Izvor:  3lstories.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBEBA joj je UMIRALA, ali ona nije htela da je napusti.
Sledeći tekstPAO NA TESTU ali je osvojio milione na TikToku!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime