Naslovna VESTI PSI CRNU PAHULJICU NIKO NEĆE! Ova kujica kao da je prokleta!

CRNU PAHULJICU NIKO NEĆE! Ova kujica kao da je prokleta!

0
Pas koga niko neće

Crna je kujica stara oko tri godine. „Nežna je kao pahuljica, sva je svilena i posebna“ – kaže Isidora Živanović koja već duže vremena pokušava da joj pronađe pravi i konačan dom. Ali, Crnu pahuljicu niko neće.

Crna Pahuljica

Isidora više ne zna šta da radi. Da li je problem što je Crna – crne boje ili nešto drugo, tek čini se da niko ne želi pravog crnog mešanca. Ona je sterilisana, očišćena od parazita, vakcinisana protiv besnila i ostalih zaraznih bolesti, zaštićena od buva krpelja i srčanog crva. Dakle, Crna je „gotov“ i potpuno pripremljen ljubimac za dom.

Pročitajte i ovo: OVAJ POLICAJAC JE CAR– Pogledajte kakvu nam je lekciju održao!

Crna živi na ulici. Kada Isidora dođe da joj donese hranu i vodu, skače od radosti i voli da se nosi i drži u rukama. Obožava ljude iako živi u lošim uslovima. Druželjubiva je prema drugim psima, sasvim prijateljska prema mačkama.

Crna Pahuljica

U jednom trenutku se pojavila porodica koja je želela da je uzme ali su svi zajedno zaključili da dom sa više ljubimaca nije idealno rešenje za Crnu. Njoj je potreban dom sa nekim mirnijim ljubimcem ili bez ljubimaca kako bi se Crna postepeno naučila i privikla na nove, mnogo bolje uslove.

Crna Pahuljica

Isidora više nema snage da „nudi“ Crnu. Prilično rezignirano kaže u svojoj objavi: „Ovo je poslednji put da je oglašavam za dom, ako ga ne nađe, ja odustajem, od mene će uvek imati redovne obroke i zaštite, toliko mogu.”

Pročitajte i ovo: CEZAR PONOVO ŽIVI U SLOBODI I OSEĆA SUNCE – Godinama patio u „PRSLUKU ZA MUČENJE“

Crna zaslužuje mnogo vise. Kao i svaki pas koji nije imao sreće u životu. Od nas zavisi da li će ostati na ulici ili živeti u sigurnosti i ljubavi. Javite se Isidori i pomozite ukoliko možete.

Izvor:  Facebook Isidora Živanović

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstCEZAR PONOVO ŽIVI U SLOBODI I OSEĆA SUNCE – Godinama patio u „PRSLUKU ZA MUČENJE“
Sledeći tekstNE PROPUŠTA DA ZAGRLI SPASIOCE! Dirljivo i nežno ponašanje ove kengurice nas je oduševilo.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime