Naslovna VESTI MAČKE ČUDO OD MAČKE: Mačka Tomija su polili kiselinom, a sada uspešno pozira...

ČUDO OD MAČKE: Mačka Tomija su polili kiselinom, a sada uspešno pozira svima koji ga sretnu!

0
cudo od macke petface

Dok je Tomi živeo u Kaliforniji u dolini Antilope, neretko je posećivao jednu porodicu radi malo hrane i malo pažnje. Jednog dana u junu pojavio se u dvorištu, međutim sada je došao sa velikim povredama i tražio je pomoć.

Tomi je zadobio velike opekotine, jer ga je neko polio kiselinom i tako ga ostavio. Kada ga je porodica ugledala shvatila je koliko pati i odmah su ga odveli veterinaru. Veterinar je želeo da ga pusti zbog povreda i činjenice da patio od virusa mačje imunofeicijencije (FIV), ali porodica nije želela da se odrekne njega. Odlučili su da potraže pomoć i ona je ubrzo strigla.

ŠTA VI MISLITE: Jedno selo želi da ZABRANI MAČKE jer su “štetočine”!

Tomi je odmah odveden drugom veterinaru i nisu mogli da poveruju u kakvom je stanju bio kada su ga doveli. Tomi je prošao mnoge tretmane kože i dobijao je razne lekove tokom šest nedelja, sve dok rane nisu počele da zaceljuju. Tomi se nije predavao, uprkos bolovima koje je osećao. Mirno je primao sve terapije i nije se opirao tretmanu.

cudo od macke petface

-Kada su ga doveli kod nas, spavao sam pored njega nekoliko noći, kako bih bio siguran da je dobro. Bio je miran i sve je teklo kako treba, rekao je presednik veterinarske ustanove Milo’s Sanctuari.

Zbog pojedinih problema i virusa FIV-a, devetogodišnji Tomi je na neko vreme smešten u Milo’s Sanctuari. Tomi je sada mačka koja je zavolela ljude.

Ove stvari mačke jednostavno ne vole, a mi radimo svakodnevno!

-Voli da izlazi napolje i upoznaje nove prijatelje, rekao je Hofman, dodajući da je on toliko presladak i da se dopada ljudima.

Tomi je postao pravi hit posetiocima ove ustanove i naučio je dobro da pozira. Niko ne može da razume spoj njegovog povređenog lica i umeća u poziranju.

cudo od macke petface

Tomi ima samo jedno oko zbog povreda koje je zadobio, ali mu to uopšten ne smeta. Njega svi ljudi, koji ga sretnu, obožavaju i prosto je postao miljenik svih koji dolaze u ustanovi Milo’s Sanctauri.

Tomi je pošao mnogo toga u životu, ljudi su mu nanosili zlo, a sada je mačka koja je postala miljenica mnogih.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBRAVO: Oko 600 kornjača vraćeno u svoje prirodno stanište nakon što su zaplenjene od ilegalnih trgovaca!
Sledeći tekstKako pripremiti dete na SMRT LJUBIMCA?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime