Naslovna VESTI PSI DANE MOŽDA I MOGU DA IZBROJIM, AL SUZE NE MOGU!

DANE MOŽDA I MOGU DA IZBROJIM, AL SUZE NE MOGU!

0
Traži se pas Bupsi

Gubitak psa je uvek težak. Kada se dogodi da se ljubimac izgubi i vlasnik ne zna kakva ga je sudbina zadesila dani potrage se pretvaraju u noćnu moru. Želimo da pomognemo da se maleni Bupsi pronađe i objavljujemo poruku Maje Janković.

Traži se pas Bupsi

“Dane možda i mogu da izbrojim, al suze ne mogu. 4 dana, 4 noći u polu snu. Ne zna to govno što nam te je uzelo, da ti nisi tamo neka kera za zarđali lanac i pomije… Ne zna ništa ni o tebi, ni o tvojim navikama… ni o tome da su ti oči bile kosmos pre no što ih je prekrila katarakta…da si bio toliko mali kad si mi dosao, da nisi mogao da pređes prag, da si ovde ostavio svoje igračke, koje si mi donosio da se igramo i gurao u ruke kad sam bila tužna… svoj krevetac…

Pročitajte i ovo: BRAVO ZA OVE MLADIĆE! Napravili živi lanac da bi spasli psa iz bujice

Traži se pas Bupsi

Ne zna ni to da te zovem moj andjeo cuvar, jer si me milion puta nasmejao i izvukao iz kreveta u nekim lošim danima… Ne zna ni koliko puta sam se potukla i posvađala zbog tebe, da bih te odbranila od većih pasa… ne zna to govedo nasu priču, odneo je tebe i sa tobom nehajno odneo i deo mog srca, 13 čarobnih godina mog zivota… da bi te stavio negde u prašinu… Oči moje…”

Traži se pas Bupsi

Pročitajte i ovo: SPAVAJ ZAUVIJEK BEZIMENA CURICE – Samo je želela ljubav, toplinu, život!

Maja moli za pomoć da pronađe Bupsija. Nestao je još 27. avgusta u vikend naselju između manastira Kuveđin i Rohalj baza. Bupsi je star 13 godina, slabije vidi I čuje, ima gastritis, jede posen+bnu hranu. Kratko je ošišan, bele boje. Delite priču, a ako ste videli psića koji se odaziva na ime Bupsi odmah pozovite Sašu na br. telefona: 063 303169.

Izvor:  Facebook Maja Bupsi Jankovic

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBRAVO ZA OVE MLADIĆE! Napravili živi lanac da bi spasli psa iz bujice
Sledeći tekstPOBEGLA U POSLEDNJEM TRENUTKU – Izgladnela, polumrtva, zalepljene njuške – spremna za klanje.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime