Naslovna VESTI PSI POBEGLA U POSLEDNJEM TRENUTKU – Izgladnela, polumrtva, zalepljene njuške – spremna za...

POBEGLA U POSLEDNJEM TRENUTKU – Izgladnela, polumrtva, zalepljene njuške – spremna za klanje.

0
Pobegla iz klanice psećeg mesa

Priča o ovoj nevinoj kujici je svedočanstvo otpornosti, hrabrosti, volji za životom i saosećajnosti koja menja sudbinu. Mala Mo je pobegla sa jedne ilegalne farme psećeg mesa u poslednjem trenutku.

Pobegla iz klanice psećeg mesa

Pronađena je kako nemoćno leži u jednom kišnom odvodu na ostrvu Bali. Usta su joj bila čvrsto oblepljena lepljivom trakom i ona je jedva disala. Zadnje šape su joj bile sputane kratkim konopcem. Sapsioci veruju da je nekim čudom uspela da pobegne sa jedne od mnogih farmi psećeg mesa na ovom rajskom ostrvu.

Pročitajte i ovo: DANE MOŽDA I MOGU DA IZBROJIM, AL SUZE NE MOGU!

Pobegla iz klanice psećeg mesa

Pored stravične traume i stresa, Mo se suočavala i sa ozbiljnom pretnjom po život. Naime, lepljiva traka kojom joj je bila oblepljena njuška je bila toliko jako stegnuta i toliko dugo na njenoj njušci da je dugo vremena bila prekinuta cirkulacija i tkivo je gotovo potpuno izumrlo. Bila je potrebno obaviti komplikovanu operaciju, gde bi su uradila transplatacija kože. Veterinari nisu znali da li će se Mo probuditi posle tako teške operacije.

Pobegla iz klanice psećeg mesa

Pročitajte i ovo: BRAVO ZA OVE MLADIĆE! Napravili živi lanac da bi spasli psa iz bujice

Ali, Mo se probudila i zamahala repom. Polako, mala kuja je počela oporavak. Povratio se protok krvi, nova koža se primila i uskoro je Mo počela samostalno da jede. Vrlo brzo, povratila je poverenje u ljude i njena ličnost se pokazala u punom sjaju. Ubrzo je dobila novu porodicu u kojoj brinu o njoj i vole je kao najdragocenije biće na svetu.

Pobegla iz klanice psećeg mesa

Dane svog novog života provodi u društvu drugih pasa, uz zagrljaje i poljupce. Težak život i opasnost klanice danas su iza nje, zahvaljujući ljudima koji nisu odustali od nje i onih koji su u njoj videli biće koje će im obogatiti i usrećiti život.

Pobegla iz klanice psećeg mesa

Izvor:  Bored panda

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDANE MOŽDA I MOGU DA IZBROJIM, AL SUZE NE MOGU!
Sledeći tekstI DALJE SU SVETE ŽIVOTINJE – Mačke u Egiptu su zadržale svoju poziciju u zajednici.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime