Naslovna Slajder vesti DA NE POVERUJEŠ: U Beogradu jedan dečak surovo ubija životinje – nadležni...

DA NE POVERUJEŠ: U Beogradu jedan dečak surovo ubija životinje – nadležni ćute!

0
dečak ubija životinje u beogradu

Tragom objave koja predstavlja upozorenje za sve one koji vide dečaka koji hrani golubove a potom ih okrutno ubija pozvali smo autorku objave koja nam je dala detaljnije informacije. Ono što nam je ispričala zaista je strašno i pokreće mnoga pitanja.

Dečak ubija golubove

Slavica Vukelić kaže da je sve počelo nekoliko godina ranije. Primetila je dečaka po imenu Matija koji je hranio golubove i sve se činilo veoma pitomo i dirljivo. Kako i ne bi, svaka scena gde dete brine o životinjama izgleda tako. Ali, ubrzo su počela da se pojavljuju tela golubova bez klrila i glava. Sve je to pobudilo sumnju kod Vesne koja je počela da prati dešavanja u kraju.

Pročitajte i ovo: ZLOČIN NAD ZLOČINIMA: Upucana roda u blizini Niša!

Ono što je otkrila bilo je užasavajuće. Matija je hranom mamio golubove a potom onog koji bi mu se najviše približio pun poverenja, hvatao i rukama mu kidao krilo ili glavu. Vesna je odlučila da podnese prijavu policiji ali je za to bilo potrebno i da otkrije gde dečak živi. Posle duže potrage, 2019. godine utvrdila je adresu i podnela prijavu policijskoj stanici Palilula.

Dečak ubija golubove

Vesna kaže da je policija brzo reagovala jer su u međuvremenu dobili još sličnih prijava. Takođe je obavešten i Centar za socijalni rad. Matija je na neko vreme nestao iz kraja i ubijanja su prestala. Vesna je u policiji dobila informaciju da je dečak oduzet od majke. Međutim, Matija se nedugo kasnije ponovo vratio. Ovog puta cela stvar je ekalirala. Sada je pred drugom decom, prema Vesninoj priči, bukvalno zubima kida glave nemoćnim golubovima!

Dečak ubija golubove

Neki od dečaka iz komšiluka koji su prisustvovali ovim groznim scenama su tukli Matiju ali činilo se da je ovaj tada bio još srećniji. Vesna je htela da decu, koja su bili svedoci ovim zverstvima, takođe navede u novim prijavama policiji, ali su njihovi roditelji to odbili. Vesna je maju 2020. godine podnela novu prijavu. Prema njenim informacijama, predmet je prosleđen Višem sudu za maloletnike i od onda nema nikavih daljih informacija.

Pročitajte i ovo: ŽENA MONSTRUM: Polomila mu noge i živog sahranila malenog pomeranca!

U policiji kažu da su oni završili sve što je bilo do njih i ne daju nove informacije. Vesna nije uspela da dobije ni informaciju kako se Matija preziva. Ceo slučaj izgleda stoji zaglavljen u komplikovanoj mreži državne administracije.

Dečak ubija golubove

A obezglavljena tela golubova se i dalje pojavljuju. Sada nesrećnim golubovima kopa i srca. Vesna ovom maloletniku ne može ništa. Kada je ugleda, često sa golubom u rukama, pobegne smerući se. Kao da je izaziva i kaže: „Ne možete mi ništa!“ Vesna kaže da je Matija vešt manipulator. Pravi se da se brine o pticama, često menja glas pretvarajući se da je beba… Čak je uspeo da ubedi ljude iz lokalne prodavnice zdrave hrane da mu daju pšenicu kojom mami golubove. Zbog toga se Vesna i odlučila na ovaku uznemirujuću objavu preko Fejsbuka. Moli ljude koji žive u okolini da kada vide ovog dečaka kako hrani golubove reaguju makar vikanjem i da ga spreče da napravi novo zlodelo.

A pitanja? Ovo sve predugo traje. Da li je moguće da nadležni ćute i ne reaguju? Da li je moguće da će se čekati da ovo dete odraste, da se njegovi problemi uvećaju do te mere da mu više neće biti dovoljno da ubija golubove? Da li treba da počne da ubija i veće životinje, zatim da se potom ustremi i na ljude pa da se odgovorni sete da reaguju. A tada će za nekoga biti kasno da se svi zgražavaju i pitaju zašto niko nije reagovao kada je bilo vreme.

Izvor:  Facebook Slavica Vukelić

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstŽENA MONSTRUM: Polomila mu noge i živog sahranila malenog pomeranca!
Sledeći tekstNEMILOSRDNO: Ostavljao pse da se tuku za koru hleba!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime