Naslovna VESTI PSI DEVOJČICA OGROMNOG SRCA – Skupila 100 kutija poklona za pse u azilima!

DEVOJČICA OGROMNOG SRCA – Skupila 100 kutija poklona za pse u azilima!

0
Pokloni za pse u azilu

Ovakva deca nam bude nadu. 12-godišnja Džes Kolton je poslala stotine božićnih poklona psima u tri azila za pse i mačke. Ove životinje koje nemaju pravi dom i porodicu ove godine su dobili poklone.

Pokloni za pse u azilu

Džes koja živi u Kingsbridžu u Velikoj Britajini svoj veličanstveni projekat je započela u oktobru prošle godine. Počela je sama, prikupljajući poslastice, kaputiće i odelca, ogrlice, povoce krevetiće od ljudi iz svog grada. Devojčica je postavila svoj oglas na Amazonovu listu želja kako bi pružila priliku i drugima koji nisu u njenoj okolini da pomognu.

Pročitajte i ovo: DECA PROTIV PETARDI – Osnovci iz Niša nam očitali lekciju

Mnogi su se odazvali i počeli da šalju donacije. Neki su čak slali novac sa porukom da Džes po svom izboru kupi ono što joj je potrebno za paketiće.

Pokloni za pse u azilu

Rezultat njene akcije je bio spektakularan. Napunila je preko 100 kutija za cipele raznim poklonima ali i dve velike kutije sa stvarima koje nisu mogle da stanu u male paketiće.

Pokloni za pse u azilu

Inače, Džes je i prethodne godine spakovala nekoliko kutija poklona u koje je stavila i svoj džeparac i poslala u jedan azil u Bornmutu.

Pokloni za pse u azilu

Pročitajte i ovo: ISTORIJSKO GLASANJE – Italija potpuno zabranila uzgoj krznašica!

Njena majka priča da je Džes sve sama uradila. Svaki paketić je posebno pakovala, razvrstavala stvari vodeći računa koje su za štence, koje za odrasle pse… Džes je uspela da prikupi toliko paketića da će svaki pas i mačka koji žive u ova tri azila dobiti baš svoj paketić. Prvi put, i ove životinje će dobiti svoje poklone za Novu godinu.

Pokloni za pse u azilu

Izvor:  plantbasednews.org

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstISTORIJSKO GLASANJE – Italija potpuno zabranila uzgoj krznašica!
Sledeći tekstPRETUČENA NA SMRT – Tukli i ubili psa na pred očima vlasnice

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime