Naslovna VESTI MAČKE SARAJEVO: Devojčice šutnule malenu macu u šaht! (Uznemirujući snimak)

SARAJEVO: Devojčice šutnule malenu macu u šaht! (Uznemirujući snimak)

1
devojčice petface

Mesto Sokolac, Sarajevo. 21. vek. Dve devojčice, iz komentara saznajemo maloletne, šutiraju majušno mače, koje pupada u duboku rupu, šaht. Snimak se širi društvenim mrežama, kako bi se osobe identifikovale i uprkos godinama – prijaveile nadležnima.

Iako pomislimo da je ovaj dan nekako “miran”, da nas vesti iz crne hronike neće potresti, u redakciju nam stiže video uznemirujuće sadržine. Na njemu se jasno vidi kako osoba šutira macu, koja posle dva pokušaja upada u duboki šaht.

Snimak je podelio korisnik Facebook-a po imenu Alen, apelujući da svako ko zna išta o ovom incidentu PRIJAVI!

MIRIJEVO: Čovek divljački štapom tukao štene, pa ga ŠUTIRAO!

– Ko prepozna osobu, neka javi. Zzar ovako postupaju maloljetne djevojčice sa malom macom. Ima li tko da reaguje, dokle više zlostavljanje nedužnih bića, otkud zlo i tolka agresija na nedužnim bićima. Roditelji, reagujte na vrijeme i obratite pažnju na svoju djecu, napisao je Alen.

Isti snimak su postavili i momci iz levijatana, tražeći pravdu, bez obzira – kako kažu – što snimak dolazi do “maloletnica”.

– Da ćutimo jer je neko maloletan? Na nasilje? Nikad. Snimak dolazi iz Sokoca, BIH, apelujemo na nadležne da reaguju odmah po zakonskoj proceduri, napisali su.

Upozoravamo, snnimak je uznemirujući.

1 KOMENTAR

  1. Krave balave bacila bih ja njih u tu rupu i zatrpala da vise nikad neizadu nema gore zivotinje na svijetu od covjeka

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.