Naslovna VESTI PSI DOBIO JE KAZNU ZBOG NEOPREZNE VOŽNJE: Šalu na stranu, ova kuca je...

DOBIO JE KAZNU ZBOG NEOPREZNE VOŽNJE: Šalu na stranu, ova kuca je slepa i gluva, a vlasnik je šeta na NAJLEPŠI NAČIN! (VIDEO)

0
dobio je kaznu petface

Badi je pas koji ima 15 godina, koji je slep i gluv, ali ga to ne sprečava da na najslađi način ide u “šetnju” sa svojim vlasnikom. 

Badijev vlasnik ga tavi u električni automobil, koji se pokreće na daljinski pogon, a služi za zabavu dece i tako oni lagano šetaju i uživaju.

PROČITAJTE I:

ON NIJE ZNAO DA SE BRANI: Napali su ga drugi psi i sada ima OGROMNE POVREDE PO TELU! (VIDEO)

OVAJ PAS IMA TALENAT: U jednoj igri pobedio je svoju vlasnicu! (VIDEO)

NAJJAČI PREDSEDNIK NA SVETU: Predsednik Irske svuda ide sa svojim VOLJENIM PSOM! (VIDEO)

Badi se redovno vozi svojim automobilom u svom rodnom gradu, Hajdelbergu u Australiji, i to tako ide lepo i glatko da svi uživaju kada ga sretnu.

Međuti, jednog dana, lokalna patrola saobraćajne policije je zaustavila vozilo ove kuce i zbog nepoštovanja propisa, vožnje po trotoaru i zbog toga što nije bio vezan, a vozio je bez upaljenih farova, pas je morao platiti kaznu.

To su ozbiljni prekršaji, za koje bi u našoj zemlji bila oduzeta dozvola, ali ovom psu ipak nije.

dobio je kaznu petface

Šalu na stranu, ova scena, dok jedna dobra policajka, Viktorija piše kaznu ovom malcu, postavljena na Fejsbuk brzo se raširila po celom svetu i postala viralna. 

Policajci su umirali od smeha, doslovce, a Badijev vlasnik ih je fotografisao i nije mogao da veruje kako je ovim ljudima od zakona palo napamet da učine nešto ovako. 

Srećom, ipak, sve navedene kazne koje su mu pretile, su ipak bile oprošten i pas je prošao uz opomenu, ali da mu se to ne ponovi 😀

Ovo je zaista urnebesno!

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPRONAĐENO 150 PASA: Psi su pronađeni na jednom imanju, mnogi su UGINULI I POČELI DA SE RASPADAJU! (VIDEO)
Sledeći tekstLUTAO JE ULICAMA SLOMLJEN OD TUGE: Nakon gubitka vlasnika ovom psu niko nije prišao, A ON JE TUGOVAO! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime