Naslovna VESTI PSI ZBOG NEMARA ZAVRŠILA NA ĐUBRIŠTU: Dona traži dom!

ZBOG NEMARA ZAVRŠILA NA ĐUBRIŠTU: Dona traži dom!

1

Dona je pas star 2.5 god , zbog odlaska svojih prvobitnih vlasnika u Austriju ona ostaje bez doma i porodice. Vodili su je oni sa sobom, ali je tamo negde nekome smetala pa je vraćena u Srbiju. Udomljenja je pogrešnom čoveku koji je koristio za štenjenje, a ona je jedna duša od psa.

U jednom momentu više im nije trebala i Dona je završila na đubrištu. Još jedan odbačeni pas, neuloženi trud, neljudskost bez posledica. Ako pridevi mila, poslušna i dobroćudna opisuju nekog psa, opisuju nju. Nezgrapna, velika dobroćudna i blentava. Koliko je ova duša dobra sa ljudima, toliko je njeno ponašanje nestabilno kada su druge životinje u pitanju. Po njenim refleksima, može se reći da je huškana na druge životinje, jer je njena dobroćudna priroda prema ljudima i deci totalno suprotna tome.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

Zbog toga sa sigurnošću možemo reći da je Dona divan pas. Postoji samo ta specifičnost, koja se u radu sa njom da ispraviti, jer, pomaci se već vide. Tražimo joj dom i nekoga voljnog da sa njom radi. Za početak, po mogućstvu bez drugih životinja, ili uz stalno prisustvo vlasnika. Dona je vakcinisana i sterilisana. Pružite sebi šansu pružajući njoj dom i ljubav. Garantujemo da uzvraća duplo.

ISKORISTILA DRUGU ŠANSU: Ova spašena veverica živi život!

Dona se nalazi u Požarevcu. Divna žena, Ivana Savović Vasić brine o njoj na najbolji mogući način, pružajući joj dom, utehu i neopisivu ljubav. Njoj se možete obratiti za sve informacije vezane za udomljavanje ovog divnog psa.

LUTALI SLOBODNO ULICAMA MEKSIKA: Bengalski tigrovi ŠOKIRALI prolaznike!

Petface Viber zajednica

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstLUTALI SLOBODNO ULICAMA MEKSIKA: Bengalski tigrovi ŠOKIRALI prolaznike!
Sledeći tekstNESTAO PAS ASTOR: Nagrada 1000 evra za onog ko ga PRONAĐE!

1 KOMENTAR

  1. Hvala Vam od srca što ste objavili njenu priču. Dona se udomljava odgovornim ljudima uz Ugovor, ona je sterilisana i nakon oporavka sprema je za svoj zauvek dom. ❤❤❤

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime