Naslovna VESTI PSI LJUBAV BEZ GRANICA: On je beskućnik, a svakog dana prepešači 8 km...

LJUBAV BEZ GRANICA: On je beskućnik, a svakog dana prepešači 8 km da bi video svog bolesnog psa!

0
beskućnik petface

Pit Bušman je beskućnik. Živi na ulicama američkog grada Delavara i svakog dana pređe 8 kilometara kako bi otišao u posetu svom najboljem prijatelju – psu Busteru.

Pročitajte još:

NAŠ NAKLON: Ovaj beskućnik spašava napuštene pse. Do sada spasio više od 50!

Priča nas vraća u prošlu godinu kada je Pit ostao bez posla i kada je svog psa Bustera, bolesnog i starog, ostavio kod ljudi koji su nastavili da vode brigu o njemu. Od tog dana on svakog dana, pešaka, pređe 8 kilometara samo da bi nekoliko sati proveo sa svojim najboljim prijateljem.
beskućnik petface
Kada je Pit ostao bez posla, nije mogao više da plaća stanarinu za sebe i svog psa, uselio se u napuštenu staru kuću u Delavaru, gde je sklonište pronašlo još nekoliko beskućnika iz ovog grada. Kako za njegovog starog i bolesnog psa nije ovo bilo adekvatno rešenje, Pit je odlučio da ga, bar privremeno, preda u azil.

Pročitajte još:

Beskućnik (70) zbog hranjenja golubova plaća kazne!

– Nisam ja od onih svakodnevnih beskućnika. Ne pijem alkohol, ne drogiram se. Ali nisam ja jedini sa ovako nesrećnom sudbinom. Mnogo je onih koji tumaraju ulicama i traže spas po raznim skloništima, a koje je napustila sreća, rekao je Pit za www.delawareonline.com.
beskućnik petface
Džejn Pierantoci, upravnica azila u kojem je smešten Buster, za Pita je imala samo reči hvale:

Impresionirana sam tim čovekom. Svakog dana prepešači osam i više kilometara kako bi proveo najmanje dva do tri sata sa svojim Busterom. A često nam i pomaže da šetamo i druge pse u azilu”.

Pit sanja o danu kada će moći da nađe stabilan posao i ima dovoljno novca da iznajmi stan u kojem bi mogao ponovo da živi zajedno sa Busterom i da o njemu brine i dan i noć!

DIVNO!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstIma 109 godina i pomaže životinjama u nevolji!
Sledeći tekstUpoznajte Kuzija: mačka zaposlenog u knjižari!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime