Naslovna VESTI PSI Ako u nedelju dođete u Dorćol Platz – pomoći ćete NAPUŠTENIM ŽIVOTINJAMA!

Ako u nedelju dođete u Dorćol Platz – pomoći ćete NAPUŠTENIM ŽIVOTINJAMA!

0
Dorćolci petface

Dorćolci za životinje! Tako je ime sjajne zabave koja vas očekuje u nedelju, 28. januara, u popularnom Dorćol Platzu! Svi koji nas redovno čitaju i prate, znaju da je ovo mesto sada već tradicionalno okupljanje vlasnika pasa ali i svih ljubitelja životinja i onih koji redovno pomažu napuštenim i odbačenim psima!

Tako će biti i ove nedelje, kada se organizuje zabava pod imenom Dorćolci za životinje 😉

Dorćolci petface

– Ceo program traje od 15h – kada je otvaranje, pa do ponoći, kada ćemo imati i jedan zabavni muzički deo. Ideja je da se sakupi što više sredstava kojim ćemo kupiti hranu za napuštene životinje, rekla je za naš portal Ivana Buzurović, ispred Dorćol Platza!

SJAJNA AKCIJA SUTRA: Slikajte se sa svojim ljubimcem i donesite kesicu hrane za napuštene!

Dorćolci petface

Od 15:15h vas očekuje radionica za decu i roditelje „Mika Kinici“, na kojoj će se pričati o ispravnom i pogrešnom načinu upoznavanja sa psom, šta psima smeta u dečijem ponašanju, koji su najčešći razlozi zbog kojih psi ujedaju decu između pete i devete godine,.. Nakon sat vremena, sa decom će se družiti Jasminka Petrović, autorka knjige o devojčici i psu.

MALI DORĆOLCI: Deca postavila plakat – „Kesu u ruke, kaku u kantu“!

– Od 17h nas očekuje izložba pasa svih rasa, defile i dodela nagrada za NajDorćol njušku. Svi koji žele da prijave svog psa na izložbu za NajDoćol njušku, mogu to uraditi putem e-maila: dorcolcizazivotinje@gmail.com. Očekuju ih super i ukusne nagrade, koje će dodeliti Prljavi inspektor Blaža, dodala je Ivana.

Dorćolci petface

Takođe, sve vreme, do 19h posetioci će moći da UDOME pse i mace, koji sada nemaju dom, a tu će biti i veterinar koji će deliti savete i odgovarati na sva pitanja posetilaca!

– Cena ulaznice je 400 din. Za dete, cena je 200 dinara, dok će za drugo dete biti 100 dinara. Sav prihod od prodatih ulaznica doniraćemo za kupovinu hrane za napuštene pse. Od 19:15 vas očekuje muzički program, koji će trajati sve do ponoći, tako da ima za svakog ponešto, rekla je za kraj naša sagovornica!

Dakle, nedelja popodne, Dorćol Platz, sjajna zabava i pre svega POMOĆ ZA NAPUŠTENE ŽIVOTINJE! Šta ćete bolje 😉

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.