Naslovna VESTI PSI DRAMA NA AUTOPUTU! – Spasavanje jednog psa uživo prenošeno na tv kanalima.

DRAMA NA AUTOPUTU! – Spasavanje jednog psa uživo prenošeno na tv kanalima.

0
Drama na auto putu

U nedavnom događaju na auto-putu u Los Anđelesu, medicinska sestra Amber Streid se pridružila grupi dobrih ljudi u pokušaju da spasu štene koje je trčalo po auto-putu. U zastrašujućem videu, koji prikazuje dramu na autoputu, pas je trčao autoputem i pretila je opasnost da izgubi život.

Drama na auto putu

Na video se vidi kako se jedan kamionet zaustavio dok vozač pokušava da uhvati psa. Njemu se pridružilo još nekoliko vozača koji su svojim vozilima blokirali saobraćaj u pokušaju da zaštite psa.

Pročitajte i ovo: ODANO SRCE PSA PREŽIVELO JE STRAHOTU RATA – Pas preživeo bombardovanje i ostao sa poginulim vlasnicima

Amber Streid je primetila da pas nije ušao u kamionet. I ona se zaustavila a kada je otvorila vrata svog automobila kako bi pomogla u hvatanju unezverenog psa doživela je iznenađenje. Pas je potrčao prema Amber i skočio pravo u njen auto!

Drama na auto putu

“Iz nekog razloga je samo ušao”, rekla je Streid. “Par u kamionetu je počeo da plješće, a neki čovek u belom kombiju je takođe počeo da plješće. Svi su bili srećni što je neko uspeo da uhvati psa”, rekla je ona.

Pročitajte i ovo: DOBROTA JE BESPLATNA – Napušteni pas je dobio nežnost samo od jednog beskućnika

Amber je primetila da pas ima krv na šapama, ali na sreću, mobilni veterinar je došao na lice mesta i lečio psa od manjih povreda, rekavši da su verovatno šape psa isečene dok je trčao po autoputu. Takođe su skenirali mikročip, ali nisu ga pronašli.

Drama na auto putu

Otac Amber Streid je kasnije izjavio da je gledao video uživo, ali nije znao da je njegova kćerka spasila psa.

Ubrzo pošto je Amber spasila psa, pronađen je i vlasnik psa. Navodno, vlasnik je ostavio Priti, kako se zvao pas kod tašte i tasta za vikend. Priti je pronašla rupu u ogradi na imanju i pobegla. Da li je krenula nazad svojoj kući ili se jednostavno izgubila u samostalnoj šetnji, nikada se neće otkriti.

 Izvor:  dogheirs.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstODANO SRCE PSA PREŽIVELO JE STRAHOTU RATA – Pas preživeo bombardovanje i ostao sa poginulim vlasnicima
Sledeći tekstDEVOJČICA VELIKOG SRCA – Umirila i utešila preplašenog uličnog psa.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime