Naslovna VESTI PSI DRASTIČNA MERA – Policija odvukla automobil kako bi spasli psa!

DRASTIČNA MERA – Policija odvukla automobil kako bi spasli psa!

0
Spasavanje psa

Kada je hladnoća nepodnošljiva, mnoge životinje koje nemaju sreće da imaju topao dom potraže sklonište na neočekivanim mestima. Gotovo po pravilu, ovakva mesta mogu da budu krajnje opasna po njihov život. Priča iz Kanade svedoči o tome ali i o velikoj posvećenosti policajaca koji su primenili drastične mere kako bi spasli jednog psa.

Spasavanje psa

Posle više bezuspešnih pokušaja da izvuku psa koji se đćućurio u motoru jednog parkiranog automobila policajci su odlučili da preduzmu više od onog što bi neki nazvali redovnu dužnost. Naime, pošto su dobili obaveštenje da se jedan ulični pas nalazi u motoru automobila oni su ubrzo stigli na lice mesta.

Pročitajte i ovo: JUNAK U PRAVOM TRENUTKU – Radnik željeznice spasao psa sa pruge

Više od sat vremena su pokušavali na najrazličitije načine privole preplašenog psa da napusti opasno mesto. Naželost, nije bilo uspeha. Pas koji je spas od velke hladnoće potražio u toplini motora bio je previše uplašen i nepoverljiv.

Spasavanje psa

Policajci su tada doneli nesvakidašnju odluku. U blizini se nalazila jedna radionica za popravku automobila i uz pomoć zaposlenih su odvukli automobil u garažu. Potom su mehaničari rasklopili neke delove automobila i najzad doprli do psa. On je izvučen na bezbedno, a ubrzo se našao u jednom lokalnom prihvatilištu. Tu je veterinar utvrdio da nema povreda ali da je i dalje u velikom stresu.

Pročitajte i ovo: PISMO onima koji su OSTAVILI PSA U ŠUMI.

Spasavanje psa

Danas ovaj mališan čeka pravi dom.

Izvor:  www.woopets.fr

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstUsvajanje mačke utiče pozitivno na vaše zdravlje
Sledeći tekstDOBRA DUŠA – Žena je ponudila svoj dom skotnoj kujici!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime