Naslovna VESTI PSI Dame i gospodo – DUŠKA I NINA su KRALJICE MASKENBALA!

Dame i gospodo – DUŠKA I NINA su KRALJICE MASKENBALA!

0
DUŠKA petface

DUŠKA I NINA, buldog i mops, maskirane u MINI MAUSA i BALERINU – to su ljubimci čije su se maske VAMA NAJVIŠE DOPAAAALE! 😉

Sada zvanično, nakon 15 dana fer plej borbe, proglašavamo pobednike našeg online IZBORA za kralaj i kraljicu maskenbala 😉 Kao što vidite, nismo mogli da predividmo da će se na tron popeti zapravo dve kraljice, ali to i naše izbore čini posebnim – NEIZVESNOST!

Njih dve imaju zajedno čak 727 vaših glasova, a ni komentari podrške i isticanja njihove lepote i psoebnosti nisu izostali 😉

DUŠKA petface
Pobednik na samom događaju!

Da još jednom rezimiramo – nakon 15 dana, nakon hiljade i hiljade glasova, šerova i komentara, a među 80 kandidata pod maskama – DUŠKA I NINA su odnele pobedu!

Želimo da se zahvalimo svima koji su tog 28. oktobra bili sa nama u beogradskom BIG FASHION šoping centru, koji su nas oduševili kreativnošću i maskama, koji su doprineli da ova zabava ostane upamćena!

Nagrade, kako na samom maskenbalu, tako i na ovom ONLINE izboru je obezbedila ukusna i svima omiljena Orijen i Acana hrana, pa molimo vlasnike ova dva predivna ljubimca da nam se jave u inbox kako bismo i vama poslali dodatni ukusni paket!

Drugari HVALA i vidimo se sledeće godine – još šareniji, bolji, maštovitiji i šašaviji!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPAMETNI FOLIRANT: Pas se pretvarao da je bolestan da vlasnici ne bi išli na posao!
Sledeći tekstTUŽNO: Keruša Dona živi sama na Majevici, čekajući da se vlasnici vrate…

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime