Naslovna VESTI PSI LJUBAVNA BAJKA: Ebi i Zevs, dva pit bula, svoju vezu krunisali su...

LJUBAVNA BAJKA: Ebi i Zevs, dva pit bula, svoju vezu krunisali su brakom (VIDEO)

1
dva pit bula petface

dva pit bula: Možda ćete pomisliti da smo previše romantični, ali mi jednostavno ooooobožavamo srećne završetke. Posle svega što su ova dva psa prošla, smatramo da ništa manje nisu ni zaslužili.
Ebi i Zevs su par spašenih pit bulova, koji su se upoznali dok su boravili u istom prihvatilištu. Njihova povezanost krenula je čim su se sreli, a sada su tu svoju posebnu vezu krunisali i brakom.

Pročitajte još: 17 RAZLOGA ZBOG KOJIH NIKAKO (NE)TREBA IMATI PIT BULA!

Našu priču započećemo od Ebi – zbog svega što je preživela, ovoj ženki je bilo veoma teško da se opusti i da nekome veruje. Zbog njene stidljive prirode, zaposleni u prihvatilištu imali su poteškoća da joj nađu dom, jer kao takvu niko je nije želeo. U jednom skloništu, ona je provela ravno 800 dana, nakon čega je prebačena u Speranza Animal Rescue u Pansilvaniji. Tamo je srela Zevsa i tada se sve promenilo.

dva pit bula petface

Pre boravka u Speranzi, Zevs je takođe bio žrtva okrutnog nasilja. Kada je došao u prihvatilište, on se nalazio u veoma lošem stanju usled prebijanja bejzbol palicom. Zaposleni su dali sve od sebe da mu pruže adekvatnu negu, ali uprkos tome, on je nažalost, ostao bez jednog oka.
Ebi se nije slagala sa drugim psima, a Zevs nije verovao nepoznatima – ni ljudima ni psima. Kada su se njih dvoje sreli, veza je odmah uspostavljena i oni su postali nerazdvojni. Delovalo je da su jedno u drugom prepoznali sve užase koje su prošli i da je to bio lepak koji ih je spojio.

Pročitajte: SJAJNO: Beogradski pitbulovi sa naočarima ruše predrasude o „opasnoj rasi“!

Uprkos sreći koja je zadesila ovo dvoje zaljubljenih pit bulova, volonteri su ipak bili zabrinuti. Naime, oni su bili svesni da njihovi štićenici nikako nisu pogodni kandidati za usvajanje. Ne samo da su bili stidljivi i preplašeni, već je je gotovo bilo nemoguće i zamisliti da će se pojaviti neko ko će želeti da ih udomi zajedno. Pored svega nabrojanog, treba napomenuti i da se radi o pit bulovima, odnosno o rasi koja se suočava sa najviše predrasuda i koja je iz tog razloga veliki izazov za udomljavanje.

dva pit bula petface

Sve ove strepnje pale su u vodu, kada je u sklonište došla porodica Moreti. Oni su poželeli da ovaj pseći par bude deo njihovog porodičnog doma. Zbog toga je ova priča dobila obrise prave bajke, jer konačno posle svega, Zevs i Ebi, mogli su da žive srećno do kraja života.

Tu nije kraj – volonteri i porodica Moreti organizovali su i venčanje iz snova za ovaj nesvakidašnji par. Organizovana je prelepa ceremonija na kojoj je potvrđeno ono što je bilo jasno od samoga početka – Zevs i Ebi su bili par iz snova.

dva pit bula petface

Kao što i dolikuje, “mladenici” su zablistali u svojim najlepšim izdanjima, a na plaži na kojoj je venčanje održano, oni su razmenili zavete:

Upotpunila si mi dane ljubavlju i srećom. Speranza mi je spasila život, ali ti si mi spasila dušu.

Ebi mu je uzvratila:

Zevse, ti su uradio za mene nešto što niko drugi nije mogao. Tvoja bezuslovna ljubav i samo prisustvo, izbrisalo je sve ožiljke sa kojima sam se mučila dok tebe nisam  srela.

dva pit bula petface

Umesto burmi, par je razmenio ogrlice i žurka je mogla da počne. To je bez sumnje bio dan ispunjen srećom i ljubavlju. Porodica i prijatelji su bili i više nego ushićeni jer je ovaj par, posle svega, konačno našao svoju sreću.

Mi smo iskreno razneženi ovom pričom, a mladenicima želimo svu sreću ovog sveta.

Pogledajte i VIDEO:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVlasnici su ga ostavili jer ima ukrštene oči. Denis vam maše iz nove porodice!
Sledeći tekstVERNOST: Spasili su srnu od lovaca, a ona sada ne želi da ih napusti!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime