Naslovna VESTI PSI ZAKON JAČEG: Dva šteneta su vrlo drsko isterala psa iz njegovog kreveta!...

ZAKON JAČEG: Dva šteneta su vrlo drsko isterala psa iz njegovog kreveta! (VIDEO)

0
isterala trećeg psa iz kreveta petface

isterala psa iz njegovog kreveta: Da zakon jačeg vlada od vajkada, jasno je kao dan. Situacija koja samo još jednom potvrđuje ovu činjenicu, jeste video u kome dva preslatka šteneta, demonstrativno zahtevaju od trećeg psa da napusti krevetić.

Pročitajte još: 13 razloga zbog kojih vas štenci dovode do ludila!

Maltretiranje nikada nije u redu…osim ukoliko su “nasilnici” preslatki  štenci poput ovih u našem videu. Ovaj snimak je otrpemljen na You Tube od strane korisnika Kyoot Animals, a u njemu dva šteneta združenim naporima pokušavaju da otmu krevetić trećem psu. Oni uporno laju na psa koji leži u ležaljci, a jedan od njih čak snažno tupka nogom u pod, kako bi pas koji treba da se pomeri shvatio ozbiljnost njihovih namera.

isterala trećeg psa iz kreveta petface

Treći pas, pred naletom laveža i dreke ustaje, na prvi pogled, sa namerom da se usprotivi. Međutim, on ubrzo shvata da nema smisla pružiti otpor i da povlačenje predstavlja najrazumniju opciju.

Pročitajte još: Ove rase pasa su proglašene za najveće maze na svetu!

Kao što možete da pretpostavite, čim je stariji pas pokunjeno otišao, dva mališana ponosno ulaze na osvojenu teritoriju – krevetić. Verujemo da su oni bili veoma umorni čim su ovako drsko zahtevali ležaj za sebe. Jedino u tom slučaju bismo mogli da opravdamo ovakvo ponašanje. Ukoliko to nije slučaj, vlasnici bi trebalo da razmisle da ih ozbiljno prevaspitaju ove štence kako bi naučili da poštuju starije i njihov prostor.

Pogledajte i VIDEO u kome su dva šteneta isterala psa iz kreveta:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNEIZVESNOST VLADA: Ko će biti poneti titulu PETFACA BEOGRADA?
Sledeći tekstBRUTALNO: Đaci u Novom Sadu stavili psu PETARDU U UVO i zapalili je!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime