Naslovna VESTI PSI DŽONI NAS UČI LJUBAVI! Pomogao uplašenoj drugarici!

DŽONI NAS UČI LJUBAVI! Pomogao uplašenoj drugarici!

0
Pas Džoni pomaže prijateljici

Mnogo puta smo čuli da su psi bolji od mnogih ljudi. Ova priča iz Starčeva kod Pančeva ponovo dokazuje istinitost ove tvrdnje. Pas Džoni nas uči ljubavi, empatiji i kako pomoći svakome ko je u neprilici i nije imao sreće u životu.

Pas Džoni pomaže prijateljici

Tatjana Stana nam je poslala dirljiv snimak u kome se vidi sva velikodušnost, dobrota i odanost psa Džonija koji pomaže svojoj uplašenoj prijateljici da izađe iz rupe u koju se sklanja jer još uvek ne može da se oporavi od traume koju je doživela u prošlosti.

Pročitajte i ovo: SNAĐI SE KAKO ZNAŠ! Izbačen na ulicu bez milosti na 40° Celzijusa.

Naime, kako kaže Tatjana, pre godinu dana ona je pronašla kujicu sa 5 beba u jednoj razrušenoj i napuštenoj kući. Ona ih je spasla i udomila. Tatjani je bilo jasno da je kujica pretrpela mnogo nesreće tokom života na ulici i trudila se da joj obezbedi mnogo ljubavi najbolju negu koju može da joj pruži.

Pas Džoni pomaže prijateljici

Ali, trauma, bol i ko zna kakva užasna iskustva uticala su na kujicu. Malena Zelena, kako je dobila ime je i posle godinu dana prilično plašljiva i nepoverljiva prema nepoznatim ljudima. Kako kaže Tatjana, Zelena se i dalje plaši da će biti izbačena, napuštena i ostavljena na milost i nemilost ulice.

Pročitajte i ovo: ĐUBRETARI CAREVI – Spasli psa iz kontejnera za smeće.

Pas Džoni pomaže prijateljici

Nedavno se u strahu zavukla u rupu u zemlji. Tatjana ju je ubrzo pronašla ali nije znala šta je Zelenu nagnalo da se sakrije. Koliko god da ju je zvala i pokušavala da je izvuče iz rupe, Zelena je odbijala. U pomoć je priskočio Džoni, pas koji je Zelenu prihvatio kao svoju od prvog dana. Obigravao je oko rupe, zavlačio se u nju i pokušavao da joj pokaže da je potpuno bezbedno da izađe. I na kraju, ono što Tatjani nije uspelo, Džoniju jeste. Zelena je izašla i vratila se u kuću zajedno sa svojim drugarom.

Pas Džoni pomaže prijateljici

Život na ulici je surov. Psi koji nemaju sreće u životu i provode ga na ulici trpe mnogo bola, tuge i patnje. Nema hrane, vode, skloništa… nema ljubavi koja im je neophodna kao i svakom živom biću. Posledice mogu biti stravične. Nekada ovi psi imaju sreće da prežive i dobiju pravi dom ali mnogi se veoma teško izbore sa posledicama i traumama takvog života.

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSNAĐI SE KAKO ZNAŠ! Izbačen na ulicu bez milosti na 40° Celzijusa.
Sledeći tekstPOLICAJCI SA SRCEM I DUŠOM! U Surčinu policajci brinu o uličnim psima!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime