Naslovna VESTI PSI Vlasnik ga više nije želeo i ostavio ga na FARMI ZA PRERADU...

Vlasnik ga više nije želeo i ostavio ga na FARMI ZA PRERADU PSEĆEG MESA!

0
farmi za preradu pseceg mesa petface

Kada su Šeli Markli i njen suprug prvi put doveli Kamoa svojoj kući kako bi živeo sa njima, mali mešanac maltezera bio je uplašen i nesiguran.

-Plašio se svega. Mi imamo ogromno dvoriše u kojem može da trči i da se igra, ali čim čuje zvuk nekoga koga ne poznaje odmah se, trčećim korakom uputi kući, rekla je Markli.

PROČITAJTE I:

TUGA: Zbogom mališa, pridruži se svojoj BRAĆI I SESTRAMA NA NEBU!

To je sve bila posledica Kamoove ružne prošlosti. Prošle godine, Kamoov prvi vlasnik ostavio ga je u farmi za pse u Seulu, Južna Koreja, znajući da će biti ubijen u svrhu mesnih prerađevina. I dok je Kamo čekao sudnji dan, bio je prinuđen da živi bez ikakvih mogućih, normalnih uslova, bez redovne vode i hrane. Krzno mu je kroz bilo prekriveno fekalijama i izmetom, a on je sam iz straha živeo u zadnjem delu dvorišta.

U junu 2017. godine pomoć je konačno stigla za Kamoa i još 54 druga psa sa ove farme. Vlasnici su pozvali Humane Society International i pitali ih kako mogu da pomognu psima koji su namenjeni za ubijanje kako bi se na njima razvijao posao.

farmi za preradu pseceg mesa petface

-Ova stara farma, poljoprivredna inače, promenila je svoju namenu u farmu za ubijanje životinja, rekao je direktorka HSI Vendi Higins dodajući da ne može da zamisli zašto neko jede meso od pasa.

Kamo je bio veoma srećan što je spasen, ali je i kasnije osećao posledice sve nevolje koju je proživljavao, bio je veoma rezervisan prema ljudima.

PROČITAJTE I:

Pokrenuli smo akciju – SKLONI NAPUŠTENOG PSA SA ULICE – a evo kakve su nam fotografije stigle!

-Gledao me je dugo, kao da je želeo da veruje u mene. Nije delovao kao previše socijalizovan pas, više mi je izgledao zbunjenj, rečeno je iz HSI.

Nakon što je spasen, Kamo je prebačen u SAD, u Roff Rescue organizaciju iz Pensilvanije koja ga je uzela na brigu. Odveden je odmah na tretman kod grumera.

farmi za preradu pseceg mesa petface

Kada je Kamo došao kod Marklijevih, njegovo krzno je počelo da se uvećava, ali to nije smetalo njegovim novim starateljima, uz malo ljubavi i volje za njih ništa nije teško. Porodica je pomogla Kamou da nastavi svoju borbu.

-Mislim da Kamoa proganjaju neka sećanja iz prošlosti. Uvek voli da bude negde gde ima dobar pregled svega.

Proživeo je mnogo, a sada sa svojom novom porodicom, koja brine o njemu može da prebrodi sve nevolje koje su ga snašle.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.