Naslovna VESTI PSI TUGA: Zbogom mališa, pridruži se svojoj BRAĆI I SESTRAMA NA NEBU!

TUGA: Zbogom mališa, pridruži se svojoj BRAĆI I SESTRAMA NA NEBU!

0
braci i sestrama na nebu petface

Junačko srce malog psa, nađenog među osmoro mrtvih braće i sestara, nije izdržalo i sada se i on može pridružiti njima da se večno, zajedno igraju na nebu. Pored sve borbe ljudi iz Udruženja Beta i velikih napora da se mališa sa mnoštvom zdravstvenih problema izvuče, ipak nije uspelo, juče je ovaj hrabri pasić preminuo i sada je ostala tuga kod svih koji su se za njega borili i molili.

-Borio si se kao lav, ali bio si premalen za tu bitku. Barem za razliku od ostalih, nisi umro sam i na hladnom. Žao nam je što nismo bili uporniji i sprečili da se uopšte i rodiš. Odmori maleni, sada si na mnogo boljem mestu, napisali su juče na svojoj Fejsbuk stranici iz Udruženja Beta.

PROČITAJTE I: 

U leglu MEĐU OSAM MRTVIH ŠTENACA pronađen je živ, sada se velikim naporima bori da ostane u životu! (VIDEO)

Mališa je, od kada je pronađen, a to je bilo pre nekoliko dana, imao stalne epileptične napad, napade plača i bio je pun unutrašnjih parazita.

Majka kučića nije imala ni kap mleka i zato se pretpostavljalo da su psi umrli od gladi.

-Pored toga što su umirali u agoniji, jele su ih buve, jer su i ona i bebica bukvalno prekriveni buvama. Štene prehranjujemo, dečak je u pitanju, jako slab. Oči su mu na pola otvorene i zagnojene, kašlje i nema snage ni glavicu da podigne. Kako verovatno dugo nije jeo, prvo moramo da mu damo malo mleka na špric pa tek onda hoće da povuče i da jede. Kuja je dobro, samo istraumirana, napisali su na svom Fejsbuk profilu pre nekoliko dana kada su ih pronašli iz Udurženja Beta Beograd.

Mališa je izgubio bitku sa životom i dobio je večni život u našim sećanjima. Nećemo ga zaboraviti, ostaje u srcu, gde mu je uvek bilo mesto.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPokrenuli smo akciju – SKLONI NAPUŠTENOG PSA SA ULICE – a evo kakve su nam fotografije stigle!
Sledeći tekstVlasnik ga više nije želeo i ostavio ga na FARMI ZA PRERADU PSEĆEG MESA!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime