Naslovna VESTI PSI FEJSBUK ZA KUCE! Za sve vlasnike pasa u Srbiji, tu je platforma...

FEJSBUK ZA KUCE! Za sve vlasnike pasa u Srbiji, tu je platforma koja im omogućava sve!

0

Pre nekoliko godina, kad je Tinder postao popularan, drug i on su došli na ideju – zašto ne bi tako nešto napravili za pse. Drug je otišao u inostranstvo, a on od ove zamisli nije odustao.

Ideja Nenada Savića, saksofoniste koji radi na Dečjoj klinici kao radiološki tehničar, zaživela je nedavno – kuckuc.rs je našao svoje mesto u “srpskom” onlajnu.

Ova maca ima NAJLEPŠE MANIRE! Uverite se i sami! (VIDEO)

Za portal N1, Savić priča o ovoj platformi…

– Vlasnici pasa mogu sada lako da dođu do ostalih vlasnika koji imaju istu rasu. Ali, ne mora to da bude ista rasa – mogu novi vlasnici ili budući vlasnici da razmene iskustva sa onima koji već imaju pse. Mogu, zatim, da se učlane u razne grupe koje kreiramo – imamo “usvajanje”, “iskustva”, “najbolja hrana”… Mogu najlakše i najbrže da dođu do veterinara ili pet-šopova. Ukucaju, na primer, samo “veterinar Zemun” i izaći će im svi veterinari iz Zemuna koji su registrovani na našem sajtu. Imamo šetače na platformi, koji su registrovani i na taj način lako do njih može da se dođe. Mogu da ih ocene, ostave komentar i review”.

PRAVA LJUBAV SE PAMTI ZAUVEK! Zara je izgubila svog najboljeg prijatelja, ali ga nije zaboravila!

Na ovoj društvenoj mreži pravite profile svojih pasa, a kroz opciju “Kuc-Kuc date”, koja je zapravo pretraživač rasa, u padajućem meniju sa desne strane imate mogućnost da pronađete korisnike koji imaju istu rasu.

– To pomaže vlasnicima ukoliko žele da razmene iskustva ili da upoznaju pse zbog druženja ili zbog uparivanja. Dakle, izbacuje sve korisnike sa istom rasom”, ispričao je Savić.

Vlasnici pasa mogu, putem ove platforme, da pronađu grumera, pet-šopove, pansione za pse, pet friendly kafiće u gradu, ali i da pročitaju blog ili dobiju informacije o akcijama i popustima raznih usluga i svega onog što, inače, kupuju svojim ljubimcima.

Savićevu ideju realizovao je Darko Videnov, a kažu da im je jedan od ciljeva – i da podignu svest o usvajanju pasa.

– Pozivamo sve azile za pse da nam se jave putem Instagram stranice KukucSrbija kako bismo ih uvrstili u deo gde su azili i tako pomogli ljudima da dođu do njih – rekao je Savić.

Vlasnik, kako navodi, od svojih podataka ostavlja samo imejl i – ukoliko želi da se sprijatelji sa nekim drugim korisnikom – broj telefona. Za svega dva, tri dana dobili smo oko 200 korisnika, istakao je sagovornik portala N1.

Kakva prelepa i humana ideja! Nadamo se da će vrlo brzo zaživeti, a vi znate šta vam je činiti – trk i odmah napravite profil! Ne treba časiti časa!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

Izvor: N1

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNajskuplja ovca na svetu prodata za neverovatnih 48 MILIONA DINARA! (VIDEO)
Sledeći tekstPOTRESNE MISLI psa koji kopni u azilu: Prolaze leta, zime, proleća… A ja čekam da…

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime