Naslovna VESTI IV Foto i literarni nagradni konkurs „MOJ LjUBIMAC”: Konkurs traje do 15....

IV Foto i literarni nagradni konkurs „MOJ LjUBIMAC”: Konkurs traje do 15. juna!

0
DEVOJČICA petface
Ilustracija

Dečji kulturni centar Beograd, u saradnji sa JKP „Veterina Beograd” i Organizacijom za poštovanje i brigu o životinjama ORCA – Dečjim klubom ORkiCA, raspisao je četvrti po redu foto i literarni konkurs za decu i mlade pod nazivom „Moj ljubimac”, sa ciljem da kroz umetničke medije i kreativne radionice kod dece i mladih razvija odgovorno ponašanje prema kućnim ljubimcima.

Deca uzrasta od 6 do 16 godina mogu poslati fotografiju kućnih ljubimaca i/ili pesmu posvećenu njima najkasnije do 15. juna. Fotografije treba poslati na mejl mojljubimac.dkcb@gmail.com a pesme na mejl vesna@dkcb.rs. Najbolje fotografije i pesme, po oceni stručnog žirija, biće objavljene na sajtu i društvenim mrežama DKCB.

IZBAČENA NAPOLJE PRED POROĐAJ: Mila je bila sama i sa stomakom u sred zime! Sad joj treba pomoć! (VIDEO)

KAJINO STANJE JE VEOMA LOŠE: pas kojem je zabijen ekser u glavu i dalje se bori za život! (VIDEO)

Osim nagrada za najbolju fotografiju i pesmu biće dodeljene i pohvale za fotografije ljubimaca u različitim kategorijama – za najčupavijeg, najsmešnijeg, najveselijeg, najružnijeg, najtužnijeg, najmanjeg, najvećeg, najstarijeg, najsrećnijeg, najgladnijeg ljubimca, potom za najboljeg druga, za najzaljubljeniji par, ali i za ljubimce sa najvećim ušima, najdužim repom i brkovima, najkraćim repom i najlepšim očima i osmehom. Urednik programa je Vesna Krnjaić Mitrović.

Dodela nagrada i revija ljubimaca biće održani krajem juna, na platou ispred Dečjeg kulturnog centra Beograd (Takovska 8), uz muzičko-scenski program i kreativne radionice. Pobednicima će nagrade uručiti direktor Dečjeg kulturnog centra Beograd Dragan Marić, a u programu će učestvovati Branko Kockica, Minja Subota, Peđolino, Slobodan Stanišić, književnik i predsednik žirija, mali pesnici – pobednici literarnog konkursa, balerine Dečjeg kulturnog centra Beograd i članovi Hora DKCB.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

U okviru programa biće organizovana radionica Dečjeg kluba ORkiCA „Odgovorno vlasništvo“ za decu uzrasta od 6 do 10 godina, a JKP „Veterina Beograd” organizovaće udomljavanje napuštenih pasa iz gradskog azila. Svi učesnici i posetioci imaće prilike da dobiju besplatne veterinarske savete.

Petface Viber zajednica

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstIZBAČENA NAPOLJE PRED POROĐAJ: Mila je bila sama i sa stomakom u sred zime! Sad joj treba pomoć! (VIDEO)
Sledeći tekstDOTUKLA JE SMRT NAJBOLJEG PRIJATELJA: Ola neizmerno pati i čeka novi dom! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime