Naslovna VESTI PSI TUŽNA SUDBINA: Jovana i njeni prijatelji su spasili KOKER ŠPANIJELA, koji nažalost...

TUŽNA SUDBINA: Jovana i njeni prijatelji su spasili KOKER ŠPANIJELA, koji nažalost ne vidi i ne čuje!

0
gluv koker petface

Mnogo je tužnih sudbina odbačenih pasa, tužnih pogleda, koji čekaju da im neko od nas pomogne i spasi ih. Opravdanja za izbacivanje kućnog ljubimca na ulicu – NE POSTOJI, ali sudbina ovog psa nas je i te kako slomila. On je pretpostavljamo nekada bio nečijii kućni ljubimac, a danas je slep i gluv KOKER ŠPANIJEL koji je pronađen na ulici – sam i ostavljen.

-Pre dvadesetak dana smo je pronašli na ulici, u jednom gradu u Srbiji, kako luta. Bila je izgladnela i žedna, jedva je imala snage da hoda. Sa ulice je sklonio decko po imenu Igor, ali zbog velikog broja pasa o kojima već brine, nije mogao da je zadrži. Zato nas je kontaktirao i mi smo je preuzeli, kaže za naš portal Jovana!

TUŽNO: Ovog psa niko neće samo zato što je slep! (VIDEO)

Na pregledu kod veterinara ustanovljeno je da je “kokerka” premršava, da ima samo 7 kilograma, da je anemična i ima probleme sa jetrom i očima – tačnije tumore na kapcima.

gluv koker petface

-Stara je sigurno ima preko 10 godina. Jako slabo vidi, skoro nimalo i gluva je. Za sada lečimo jetru, dobija antibiotik, i kvalitetnu hranu. Ako vam kažemo da kokeri prosečno u toj dobi imaju oko 14 kilograma, a da ona ima 7, shvatićete koliko je neuhranjena. Ko zna koliko je tako dugo lutala ulicama, kaže nam Jovana.

Smajli je slepi zlatni retriver, terapijski pas koji „radi“ sa bolesnima!

Jovana i njeni prijatelji strpljivo i polako hrane ovu divnu kujicu, jer ona sada i ne sme da zgrabi velike količine hrane. Boljitak se nazire, jer je polako počela i brže da hoda nego uobičajeno, kada je jedva i stajala na nogama!

Ukoliko želite da pomognete oko lečenja i hrane za ovu divnu bakicu, kontaktirajte Jovanu na NJENOM FACEBOOK PROFILU.

Držimo plačeve!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstAko vaša maca OVO RADI, poručuje vam samo jedno – “VERUJEM TI”!
Sledeći tekstPRIMER ZA SVE: U Zagrebu stao saobraćaj kako bi se propustila kolona pačića!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime