Naslovna VESTI PSI TUŽNA SUDBINA: Jovana i njeni prijatelji su spasili KOKER ŠPANIJELA, koji nažalost...

TUŽNA SUDBINA: Jovana i njeni prijatelji su spasili KOKER ŠPANIJELA, koji nažalost ne vidi i ne čuje!

0
gluv koker petface

Mnogo je tužnih sudbina odbačenih pasa, tužnih pogleda, koji čekaju da im neko od nas pomogne i spasi ih. Opravdanja za izbacivanje kućnog ljubimca na ulicu – NE POSTOJI, ali sudbina ovog psa nas je i te kako slomila. On je pretpostavljamo nekada bio nečijii kućni ljubimac, a danas je slep i gluv KOKER ŠPANIJEL koji je pronađen na ulici – sam i ostavljen.

-Pre dvadesetak dana smo je pronašli na ulici, u jednom gradu u Srbiji, kako luta. Bila je izgladnela i žedna, jedva je imala snage da hoda. Sa ulice je sklonio decko po imenu Igor, ali zbog velikog broja pasa o kojima već brine, nije mogao da je zadrži. Zato nas je kontaktirao i mi smo je preuzeli, kaže za naš portal Jovana!

TUŽNO: Ovog psa niko neće samo zato što je slep! (VIDEO)

Na pregledu kod veterinara ustanovljeno je da je “kokerka” premršava, da ima samo 7 kilograma, da je anemična i ima probleme sa jetrom i očima – tačnije tumore na kapcima.

gluv koker petface

-Stara je sigurno ima preko 10 godina. Jako slabo vidi, skoro nimalo i gluva je. Za sada lečimo jetru, dobija antibiotik, i kvalitetnu hranu. Ako vam kažemo da kokeri prosečno u toj dobi imaju oko 14 kilograma, a da ona ima 7, shvatićete koliko je neuhranjena. Ko zna koliko je tako dugo lutala ulicama, kaže nam Jovana.

Smajli je slepi zlatni retriver, terapijski pas koji „radi“ sa bolesnima!

Jovana i njeni prijatelji strpljivo i polako hrane ovu divnu kujicu, jer ona sada i ne sme da zgrabi velike količine hrane. Boljitak se nazire, jer je polako počela i brže da hoda nego uobičajeno, kada je jedva i stajala na nogama!

Ukoliko želite da pomognete oko lečenja i hrane za ovu divnu bakicu, kontaktirajte Jovanu na NJENOM FACEBOOK PROFILU.

Držimo plačeve!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.