Naslovna VESTI MAČKE VIDEO: Sandra iz Bara snimila ćerkicu kako šutira mačku, pa izazvala gnev...

VIDEO: Sandra iz Bara snimila ćerkicu kako šutira mačku, pa izazvala gnev ljubitelja životinja!

4
Gnev petface

Gnev ljubtelja životinja iz Podgorice, ali i regiona, jedna mama je izazvala za manje od 24h. Naime, na svom Facebook profilu, Sandra je postavila video snimak, na kojem je njena ćerkica, koja drži macu u rukama. Zapravo, steže je za vrat.

U jednom trenutku je čak i spušta na pod i šutira.

Gnev petface

U prepisci koja je osvanula na Facebook-u, vidi se kako se mama Sandra uz smeh hvali svom prijatelju da se „ona tako igra sa životinjama“.

Nije mnogo vremena bilo potrebno da gnev i ljutnju ljubitelja životinja ova mama izazove. Mnogi su joj poručili da vaspita dete da se pravilno ophodi prema životinjama, jer su ona živa bića!

– Sva tresem od bijesa!

– Užas

– Jadna maca. Možda da naučite ćerkicu da je pomazi..umjesto davi i šutne.

 

Samo su neke od poruka koje su korisnici društvenih mreža uputili ovoj mami!

Napominjemo da je nasilje nad životinjama u porastu, a kako je jedna psiholog obradio ovu temu pročitajte u našem tesktu Psiholog Ivan upozorava: Nasilje nad životinjama indikator je mogućeg nasilja nad ljudima!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBRAVO: Pobednička IDEJA za pomoć ježićima – „Pazi, ježevi”!
Sledeći tekstSCENA KOJA SLAMA SRCA: Štene ostavljeno u sportskoj torbi na putu za Čačak!

4 KOMENTARA

  1. ja sam jednom na..ebao dok sam vozio bicikl na keju,zbog nekog deteta koga roditelji ne paze.Vozio sam bicikl,ne brzo,kejom u delu gde je i pesacka i biciklisticka staza(nema odvojenog dela za bicikliste).Devojcica je ne gledajuci potrcalo pravo na moj bicikl ,trceci poprecno stazom umesto duzinski,kako idu svi.Izbegao sam je,a gnevni otac devojcice je poceo da vice za mnom,da me psuje i da mi preti.Nisam hteo da stanem,ali mislim da nije u redu takvo ponasanje,gde je pritom on trebao to dete da drzi za ruku ,ako je malo i ne zna da gleda kud ide.Nemam nista protiv sitne dece,ali deci se mnogo dopusta danas a onda su im drugi krivi,i odmah hoce da se razracunavaju.Takvi ne treba da imaju ni kera a kamoli decu.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime