Naslovna VESTI PSI PAS HEROJ: Grejao telom ostavljenu dvogodišnju bebu, na minus 12!

PAS HEROJ: Grejao telom ostavljenu dvogodišnju bebu, na minus 12!

0
Grejao petface

Kada je jedan pas grejao svojim telom ostavljenu bebu, na ledenih minus 12 stepeni, nije ni slutio da će o njemu brujati svi svetski mediji. Nije ni mario, jer je želeo samo da mališa preživi!

Priča nas vodi do ledene Rusije, do južnog Sibira, i psa heroja – Rusije, nacije, sveta! Jedna tamošnja mama je ostavila dvogodišnje dete na nezaštićenom tremu, uprkos činjenii da se napolju temperatura spustila na minus 12 stepeni Celzijusa.

VERAN KAO PAS: Pas dve nedelje telom grejao uginulu skotnu ženku!

Od smrzavanja i najgoreg epiloga, mališana je spasio pas, koji se od njega nije odvajao dva dana. Tada su ih pronašle komšije, koje su saglasne u jednom – samo herojstvo ovog psa spaslo je dvogodišnjeg dečaka od sigurne smrti!

Grejao petface

Dete je u bolnicu prebačeno sa akutnom hipotermijom i izgladnelo, ali lekari kažu da će biti dobro. Kako tvrde, sigurno ne bi preživelo da nije bilo brižnog psa.

TUGOVAĆETE SA NJIM: Pas ne želi da se odvoji od drugara kog je udario automobil!

Inače, kako je preneo „The Siberian Times“, mama ovog dečaka se vratila kući četiri dana nakon što je dete pronađeno i odvedeno u bolnicu! Suočiće se sa zatvorskom kaznom i oduzimanjem deteta, verovatno! Ona je pod istragom u krivičnom postupku, a tereti da je namerno napustila svoje dete!

PAS, HEROJ!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDOKAZANO: JEDAN PAS, A BESKONAČNE BENEFITI!
Sledeći tekstRođen je bez prednjih nogu, zbog čega su ga vlasnici bacili u smeće! Sada uči da hoda!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime