Naslovna VESTI PSI HAPPY END: Jana ponovo u zagrljaju svog psa Foksa!

HAPPY END: Jana ponovo u zagrljaju svog psa Foksa!

1
jana-trazi-foksa-petface

Sigurni smo da se sećate priče o nesebičnoj ljubavi divne devojčice Jane Jovanović i njenog psa Foksa. Kada je Foks nestao, Jana je skrhana od bola, bez prekida tragala za njim – lepila plakate, šerovala apele, molila, plakala, i nikada gubila nadu da će ga pronaći.

POMOZIMO JANI: “Hvala što si me naučio šta je prijateljstvo. Čekam trenutak kada ću te zagrliti, želim da to bude uskoro”!

I OVOG DANA JANA JE NAJSREĆNIJA DEVOJČICA NA PLANETI, JER JE NJEN FOKS SADA SA NJOM! 😀

pronadjen-foks-petface

“Sinoć sam dobila poziv da je Foks u Železniku. Obzirom da je nestao na Bežansijskoj Kosi bila sam u neverici i nisam se previše nadala”, govori nam ova presimpatična iskrena devojčica. “Stalno sam dobijala dojave i nisam mogla na sve da odem, nego sam tražila da slikaju psa pa da mi pošalju. Juče, Miloš – čovek koji je pronašao Foksa, hranio ga i brinuo o njemu – mi je poslao poruku u inboks da ima jedan pas na ulici koji liči na njega, ali da nije siguran. Poslao mi je slike i nisam ni otvorila već sam počela da vrištim i plačem od sreće. Mama se zabrinula”, priča kroz smeh Jana.

pronadjen-foks-petface

Jana je sa svojom mamom, bez razmišljanja, oko 23h otišla u Železnik po svog Foksa. Miloš, Janin heroj, je obećao Jani da će ga pronaći, jer je Foks pas “iz kraja”.
“Stigli smo na tu pumpu, ja sam izletela iz kola i videla njega. Stvarno ne mogu da vam opišem taj trenutak”, priča nam Jana i dalje uzbuđena.

pronadjen-foks-petface

Kontaktirali smo i Miloša Miladinovića, koji je svakodnevno hranio Foksa, ne znajući da baš njega traži mala Jana. “Foks je mesecima bio jedan od brojnih pasa koje srećem i hranim svakodnevno u Železniku. Uvek se nalazio u jednom parku gde je bio “alfa”, ali nikad nije pravio probleme iako tu uvek ima ljudi, dece, drugih pasa i buke. Pre neki dan sam pretraživao stranice sa izgubljenim psima na Facebook-u, nadajući se da je možda neki odavde izgubljen. U početku nisam mislio da je Foks, koga Jana traži, pas iz parka, jer iako ima sličnosti, ipak je bio izgubljen na Bežanijskoj Kosi, potpuno drugom kraju grada. Nisam želeo da nekome dajem lažnu nadu. Međutim, posle dosta razmišljanja javio sam se Jani i sledećeg dana poslao slike. Kad mi je rekla da je to on, i dalje sam bio skeptičan, ali sam odmah sinoć izleteo da ga tražim. Nakon nekih 2,3 sata sam ga slučajno sreo i uz pomoć hrane zadržao. Javio sam im da dođu, a njihov ponovni susret je nešto što ću zauvek pamtiti”, rekao nam je Miloš.

jana-trazi-foksa-petface

Godinu dana Foks je bio na ulici, na potpuno drugom kraju grada.
“U kraju su ga zvali Dobrica, a Miloša je odbranio od napada psa tako što je skočio na njega, oborio ga na zemlju i tako držao. Za ne poverovati – Foks HEROJ! Trenutno leži pored mene, spavao je pored mene, ne odvaja se. Kod nas će moći da bude jako kratko, tačnije samo dok mu ne nađemo udomitelja ili nekog ko bi ga čuvao do udomljenja. Ukoliko mu ne nađemo, moraće da ide u pansion. Molim vas pomozite mi da Foksu nađem nekoga ko će brinuti o njemu, ko ga neće napustiti! Ja ću ga redovno posećivati, donositi sve što treba. Sve ću mu obezbediti – i hranu i negu,…”, dodala je Jana.
Ovo je još jedna od priča koja uliva nadu svim vlasnicima koji tragaju za svojim izgubljenim ljubimcima – NIKADA NE ODUSTAJTE! A sada, hajde da ispunimo Jani još jednu želju i pronađemo stalni i sigurni dom za njenog najboljeg prijatelja!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVENČANJE IZ SNOVA: Psi upoznali supružnike, pa ostali glavne zvezde venčanja!
Sledeći tekstAPLAUZ: Beograđani napravili aplikaciju o psima na popularnom „Play Store“-u!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime