Naslovna VESTI PSI VENČANJE IZ SNOVA: Psi upoznali supružnike, pa ostali glavne zvezde venčanja!

VENČANJE IZ SNOVA: Psi upoznali supružnike, pa ostali glavne zvezde venčanja!

2

Nekada davno dva pit bula, Blu i Lusi, upoznali su se u večernjoj šetnji. Sve je izgledalo poprilično oubičajeno – malo njuškanja i simpatisanja. Onda je krenula nezaboravna igra, koja je trajala više od sat vremena, pa su njihovi vlasnici odlučili da ih ponovo sastanu u Central Parku sutradan. I dan posle,..i dva dana posle,… I tako su se, baš tu, i njihovi vlasnici zaljubili. Tada zaljubili, a danas venčali! 🙂

vencanje-sa-psima-petface

Dženi i Entoni su od tog trenutka postali ponosni „pseći roditelji“ ova dva neverovatna psa. Zaklinjanje na večnu ljubav, Dženi i Entoni su odlučili da posvete i onima koji su zaslužni za njihovu ljubav – psima Blu i Lusi. Njihov „dabl dejt“ je ovekovečen i na venčanju, a ovaj „ljudski par“ je svoje venčanje posvetio donacijama „New York Bully Crew“ – neprofitnoj organizaciji koja brine o psima.
Pit Bilovi su često pogrešno konotirani i osporavani zbog lošeg imidža, koja ide dotle da u nekim državama rasa zabranjena. Voleli bismo samo da baš ti ljudi koji žive u zabludama u vezi sa ovom rasom pročitaju priču o ovom neverovatnom dvojcu!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDONEŠENA ODLUKA: Život kućnog ljubimca vredi kao i čovekov!
Sledeći tekstHAPPY END: Jana ponovo u zagrljaju svog psa Foksa!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime