Naslovna VESTI PSI HITNO: Pas zarobljen na terasi stana na Voždovcu HITNO traži dom!

HITNO: Pas zarobljen na terasi stana na Voždovcu HITNO traži dom!

0
HITNO petface

HITNO mu je potreban stan u kome može da živi. Kada kažemo stan mislimo na topli dom, a ne na mogućnost da ponovo završi zarobljen na terasi. Jer, ovaj mladi pas imao je nesreću da postane ljubimac neodgovornih vlasnika, kojima, očito nije neobično da pas živi na terasi!

Sa druge strane, imao je sreću da baš njega ugleda Branislava, veliki ljubitelj životinja i nakon duge priče sa vlasnicima uspela je da ih ubedi da psa daju na udomljavanje!

Pročitajte još:
BEOGRAD: Jelena je spasila „braću“, koju je neko izbacio na ulicu, sada im TRAŽI DOM!

HITNO petface

– Pas se nalazi na Voždovcu. Njegovi vlasnici ne vide ništa neobično u tome što on živi na terasi. Kažu, pa pas je to. Puštaju ga unutra ali on živi na terasi. Ne moram ni da spominjem koliko je tužan, prepadnut i koliko mu je hladno, za naš portal priča Branislava!

Pročitajte još:
BEOGRAD: Plakala je za poginulim vlasnicima, a danas je Beatris UDOMLJENA!

Ova divna devojka nije ostala imuna na njegov tužan i molećiv pogled, već se odmah vratila do svog stana i donela mu ćebe, koje je kroz rešetke terase uspela da postavi, kako bi mališana bar malo ugrejala!

HITNO petface

– Nisam mogla ništa konkretnije da uradim, dok ne popričam sa “vlasnicima”. Učinila sam to malopre. I dobila dozvolu da ga dam na udomljavanje! Zato vas iz sve snage molim da mi pomognete u tome. Ovo je štene. Divno, pametno štene koje samo traži neku lepo dvorištance po kojem će da trči ili kutak u stanu i odgovorne vlasnike. Dajte da mu pomognemo! Spasićete jedan život tako, jer ako ostane na ovoj terasi neće mu biti pomoći, rekla nam je Branislava!

Obzirom da je danas prvi dan jeseni i da su kišni i hladni dani pred nama, jasno vam je koliko je HITNO! On tamo ne sme ostati, zato ŠERUJTE koliko vas prsti nose 😉

Kontakt: Branislava Antović

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstMolbe jednog psa: “Voli me, veruj mi i ne ljuti se na mene nikada”!
Sledeći tekstNovi trend: torbe od preparirane mačke!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime