Naslovna VESTI PSI HOROR U TRAVNIKU: manijak otima pse i siluje ih! Silovao psa sa...

HOROR U TRAVNIKU: manijak otima pse i siluje ih! Silovao psa sa invaliditetom! (VIDEO)

2
horor u travniku

Kad pomislimo da ljudska zloba i izopačenost ne mogu prevazići neke granice, ljudi nas, nažalost, demantuju! Najnoviji slučaj u kojem se desilo nezapamćeno zlostavljanje životinja, dolazi nam iz Bosne, iz grada Travnika.

Naime, Besima Sivro, žena koja brine o velikom broju napuštenih životinja i mnoge spasava sa ulice, pre dva dana je na svom facebook profilu objavila da je pas o kojem brine na ulici, nestao! I to ne samo nestao sa tog mesta na kojem je obično bila, već je viđeno kako nesrećnog psa otima čovek koji vozi crveni GOLF 2, stavlja je u auto i odlazi prema gradu. Sve to se desilo oko 20.00 časova, a četiri sata kasnije ženkica koja je bila oteta se pojavila. Napomenućemo da je pas o kojem se radi INVALID.

NEOČEKIVAN RASPLET: zna se ko je zabio psu ekser u glavu!

BRAVO ZA AMAN: sklonište od kiše za jednu garavušu! 

S obzirom da je bila u vidno lošem stanju, odmah ujutro odvedena je kod veterinara. A tamo – novi šok! Veterinarskim pregledom i snimanjem rentgenom utvrđeno je da pas ima teške unutrašnje povrede nanešene stranim predmetom. Zaključak veterinara je da je ova ženkica, invalid, bila seksualno zlostavljana.

Pas je sada na sigurnom i oporavlja se od teške traume koju je doživela. Najstrašnije od svega je što, prema rečima Besime, taj čovek u istom tom autu, nije nepoznat zaštitarima životinja. Naime, i pre nekoliko godina bio je prijavljen za sličan slučaj seksualnog zlostavljanja životinja, ali slučaj je do kraja ostao nerešen iako je dotični priznao delo. Ako ste u ovom gradu i okolini i primetite crvenog Golfa 2, sa nalepnicom “Beba u autu”, sa jednom svetlijom stranom na autu, odmah obavestite policiju i Besimu Sivro. Ovakav monstrum mora biti priveden pravdi!

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:
*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta bez prethodne saglasnosti autora.
Autor: Petface.net, Foto: Besima Sivro

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.